Se sangtekster i Apple Music på din Android

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du følge med, mens du lytter til dine yndlingssange med perfekt timede tekster, der vises linje for linje og beat for beat.

Android, der viser tidssynkroniserede sangtekster

Sådan får du vist sangtekster på din Android

1. Åbn appen Apple Music.
  2. Afspil en sang fra Apple Music-kataloget.
  3. Tryk nederst på skærmen på den sang, der afspilles.
  4. For at vise eller skjule sangtekster skal du trykke på Sangtekster knappen Sangtekster nederst på skærmen.
    • Hvis tidssynkroniseret visning af sangtekster er tilgængelig, vises de automatisk på skærmen.
    • Hvis tidssynkroniseret visning af sangtekster ikke er tilgængelig, kan du muligvis få vist hele sangteksten i stedet.

Hvis du ikke kan se sangtekster på din Android

Hvis knappen Sangtekster knappen Sangtekster er nedtonet, kan det skyldes, at du spiller du en sang, der ikke er fra Apple Music-kataloget, at der er ikke sangtekster tilgængelige til sangen, eller at du ikke har forbindelse til internettet.

Sådan rapporterer du manglende eller forkerte sangtekster

1. Når du får vist tidssynkroniserede sangtekster, skal du trykke og holde nede på et vers.
  2. På det viste deleark skal du trykke på de linjer, du vil rapportere.
  3. Tryk på Rapporter et problem nederst på delearket.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at rapportere problemet.

Tilgængeligheden af Apple Music kan variere, afhængigt af land eller område. Få mere at vide om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Umbrella (feat. JAY Z) skrevet af Christopher Stewart, Terius Nash, Thaddis Harrell, Shawn Carter

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.