Adgangskoder og anonymitet

Opbevar dine adgangskoder sikkert og få besked, når dine adgangskoder er svage, bliver genanvendt eller muligvis er en del af en datalæk.

Din enhed kan lagre dine gemte kontooplysninger sikkert, f.eks. dine adgangskoder og tilknyttede brugernavne eller e-mailadresser. Når du bliver bedt om at indtaste dine kontooplysninger, f.eks. i en app eller på et websted, kan din enhed muligvis automatisk hjælpe dig med at indtaste dine oplysninger. Dine kontooplysninger krypteres på din enhed og kan ikke ses af Apple.

Din enhed foreslår muligvis handlinger, du skal udføre for at forbedre dine adgangskoders styrke. For eksempel kan din enhed muligvis informere dig om, at en gemt adgangskode er svag, bliver genbrugt på tværs af flere konti eller er en almindeligt anvendt adgangskode. Disse forslag er udelukkende baseret på behandling, der forekommer på din enhed.

Din enhed kan også informere dig om adgangskoder, der kan være blevet kompromitteret i forbindelse med en datalæk. Denne funktion bruger stærke kryptografiske teknikker til regelmæssigt at kontrollere afledninger af dine adgangskoder i henhold til en liste over brudte adgangskoder på en sikker og privat måde, som ikke afslører dine konti eller adgangskoder for Apple. Apple sender din enhed en liste over almindelige adgangskoder, der er en del af en datalæk. I forbindelse med dine adgangskoder, der ikke findes på denne liste, sender din enhed oplysninger, der er beregnet ud fra dine adgangskoder til Apple, for at kontrollere, om adgangskoderne kan være en del af en datalæk. Du vil blive advaret om dine adgangskoder, der afgøres til muligvis at være en del af en datalæk. Dine faktiske adgangskoder deles aldrig med Apple, og Apple lagrer ikke de oplysninger, der beregnes ud fra dine adgangskoder. Du kan altid deaktivere denne funktion ved at gå til Indstillinger > Adgangskoder > Sikkerhedsanbefalinger.

Oplysninger indsamlet af Apple vil altid blive behandlet i overensstemmelse med Apples anonymitetspolitik, som kan læses på www.apple.com/dk/privacy