Hvis du ikke kan ændre placeringen af tjenestedata i Server i macOS Big Sur

Før du ændrer placeringen af tjenestedata i appen Server i macOS Big Sur, skal du sørge for, at Server har fuld diskadgang.

Denne artikel er beregnet til administratorer af virksomheds- og uddannelsesnetværk.

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, klik på Sikkerhed & anonymitet, og klik derefter på Anonymitet.
  2. Klik på Fuld adgang til disk.
  3. Klik på låsen , og skriv derefter din administratoradgangskode.
  4. Klik på knappen Tilføj , og vælg derefter appen Server. Hvis Server er åben, bliver du bedt om at afslutte appen og åbne den igen.

Du kan nu åbne Server og ændre placeringen af tjenestedata.