Fjern kort fra Apple Wallet

Du kan fjerne kort som adgangskort, boardingpas, pointkort og billetter fra appen Wallet på din iPhone og dit Apple Watch. Nogle udløbne kort bliver muligvis skjult automatisk.

Sådan fjerner du et kort fra Apple Wallet

1. Åbn appen Wallet på din iPhone.

2. Tryk på det kort, du vil fjerne.

3. Tryk på knappen Meresymbol for mere med tre prikker, og tryk derefter på Kortoplysninger.

4. Tryk på Fjern kort, og bekræft fjernelsen.

Pointkort i appen Wallet

Når du fjerner et kort fra appen Wallet på din iPhone, fjerner du muligvis også kortet fra dit parrede Apple Watch.

Du skal bruge appen Hjem, hvis du vil fjerne en nøgle til hjemmet. Du kan ikke fjerne en nøgle til hjemmet direkte i appen Wallet.

Udløbne kort

Nogle begrænsede kort eller engangskort, f.eks. boardingpas eller billetter, skjules automatisk, når de udløber. Disse kort flyttes til en separat liste, hvor du kan se dem, stoppe med at skjule dem eller slette dem:

• Hvis du stopper med at skjule et kort, vises det igen i hovedvisningen i appen Wallet.

• Når du sletter et kort, fjernes det permanent.

Sådan får du vist, stopper med at skjule eller sletter udløbne kort på din iPhone

1. Rul til bunden i appen Wallet på din iPhone, og tryk på Vis udløbne kort.

ios-16-iphone-13-pro-wallet-expired-passes
  2. Tryk på et kort for at se oplysninger om det.

3. Tryk på Skjul ikke for igen at få vist kortet i hovedvisningen i appen Wallet, eller tryk på Slet for at fjerne det.

Du kan også trykke på Rediger, hvis du vil slette eller stoppe med at skjule flere kort på en gang.

Sådan får du vist, stopper med at skjule eller sletter udløbne kort på dit Apple Watch

1. Tryk på Vis udløbne kort i appen Wallet på dit Apple Watch.

2. Tryk på et kort for at se oplysninger om det.

3. Rul ned, og tryk på Skjul ikke for igen at få vist kortet i hovedvisningen i appen Wallet, eller tryk på Slet for at fjerne det.

Hvis udløbne kort ikke skal skjules automatisk, kan du slå denne funktion fra i indstillinger for Wallet & Apple Pay på din iPhone eller dit Apple Watch. Hvis du slår Skjul udløbne kort fra på en af dine parrede enheder, skjules kortene heller ikke på den anden parrede enhed.