Slet apps fra dit Apple Watch

Du kan administrere appsene på dit Apple Watch direkte på uret eller bruge appen Watch på din iPhone.

Sådan sletter du apps fra dit Apple Watch

1. Tryk på Digital Crown for at se alle dine apps på hjemmeskærmen.

watchos-10-series9-delete-app
  2. Tryk og hold nede på skærmen, indtil appsene begynder at ryste.

3. Tryk på knappen Sletknappen Slet for den app, du vil fjerne, og tryk derefter på Slet app for at bekræfte. Det er ikke alle indbyggede apps, der kan fjernes. Apps, der ikke kan slettes, har ikke nogen sletteknap.

4. Tryk på Digital Crown for at afslutte.

Hvis du fjerner en app fra din iPhone, slettes appen også fra dit Apple Watch. Hvis du vil gendanne en app, herunder indbyggede Apple-apps, kan du downloade den fra App Store på din iPhone eller dit Apple Watch.

Sådan bruger du din iPhone til at administrere appsene på dit ur

1. Åbn appen Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.

2. Rul til afsnittet Installeret på Apple Watch, og find den app, du vil fjerne.

ios-17-iphone-15-pro-watch-my-watch-apps-installed-available
  3. Tryk på appen, og slå Vis app på Apple Watch fra.

Læs mere om apps på dine Apple-enheder

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.