Hvis dit Made for iPhone-høreapparat har problemer med lydkvaliteten, når det er tilsluttet en iPhone 12-model

Du kan muligvis høre uventet støj fra visse Made for iPhone-høreapparater.

Når dit Made for iPhone-høreapparat er tilsluttet din iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro eller iPhone 12 Pro Max, vil du muligvis bemærke:

• Høj statisk lyd

• Afbrudt eller ujævn lyd

• Forvrænget lyd

For at løse dette skal du opdatere din iPhone til iOS 14.2.1 eller en nyere version.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.