Hvis et program på din Mac ikke reagerer, lukker uventet eller ikke åbner

Prøv følgende, hvis et program på din Mac ikke virker som forventet.

Slut og åbn programmet igen

Slut programmet, og åbn det igen. Hvis programmet ikke sluttes, skal du tvinge programmet til at slutte. Kontroller derefter, om problemet med programmet er løst.

Genstart din Mac

Start din Mac igen. Kontroller derefter, om problemet med programmet er løst.

Kontroller, om der er opdateringer

Åbn App Store, og klik på Opdateringer for at se, om der findes tilgængelige opdateringer til programmet. Hvis der ikke findes opdateringer til programmet, skal du opdatere softwaren på din Mac. Hvis du ikke hentede programmet fra App Store, skal du søge efter opdateringer til programmet på programudviklerens websted. Kontroller derefter, om problemet med programmet er løst.

Installer programmet igen

Slet programmet. Når du gør dette, mister du muligvis data, der var gemt i programmet. Download derefter programmet igen. Hvis du ikke hentede programmet fra App Store, skal du downloade programmet igen fra programudviklerens websted. Kontroller derefter, om problemet med programmet er løst.

Få mere hjælp