Om tilgængeligheden af appen EKG i en bestemt version på Apple Watch

Funktionerne i appen EKG kan variere, afhængigt af dit land eller område.

Find din version af appen EKG

Som følge af bestemmelser i dit land eller område, er det ikke sikkert, at EKG-version 1 eller EKG-version 2 er tilgængelig. Her kan du se, hvordan du finder ud af, hvilken version af appen EKG du har på dit Apple Watch eller din iPhone.

På dit Apple Watch

1. Åbn appen Indstillinger.

2. Tryk på Hjerte, og tryk derefter på EKG.

Versionsnummeret på appen EKG vises.

På din iPhone

1. Åbn appen Sundhed.

2. Tryk på fanen Browse, og tryk derefter på Hjerte.

3. Tryk på EKG, og tryk derefter på Om.

Versionsnummeret for appen EKG vises i sektionen Om ud for Funktionsversion.