Notifikationer om hovedtelefoner på din iPhone, iPod touch eller dit Apple Watch

Modtag notifikationer om, at du bør skrue ned for lydstyrken, når du har nået den anbefalede grænse for lydeksponering i løbet af syv dage.

På grund af lovmæssige krav og sikkerhedsstandarder kan Notifikationer om hovedtelefoner ikke slås fra i visse lande eller områder.

Slå Notifikationer om hovedtelefoner til eller fra

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPod touch.
  2. Tryk på Lyde & haptisk feedback, og tryk derefter på Sikker brug af hovedtelefoner.
  3. Slå Notifikationer om hovedtelefoner til eller fra.

Du kan også slå Formindsk høje lyde til for automatisk at skrue ned for lydstyrken i hovedtelefonerne, når lyden overstiger dit indstillede decibelniveau.

Om Notifikationer om hovedtelefoner og lydstyrke

Hvis du lytter til for høj lyd i dine hovedtelefoner i for lang tid, kan det skade din hørelse. Med Notifikationer om hovedtelefoner får du en notifikation, hvis du har været eksponeret for høj lyd i så lang tid, at det kan påvirke din hørelse. Det kan f.eks. være mere end 80 decibel (dB) i 40 timer i alt inden for de seneste syv dage.

Din iPhone, iPod touch eller dit Apple Watch kan nu advare dig, når du har overskredet eksponeringsgrænsen for de seneste syv dages brug af hovedtelefoner.* Disse notifikationer gør dig mere opmærksom på dine lyttevaner, så du bedre kan beskytte din hørelse. Når du modtager en notifikation, bliver du bedt om at skrue ned for lydstyrken. Efter at have modtaget en notifikation vil lydstyrken automatisk være skruet ned, når du næste gang tilslutter dine hovedtelefoner eller forbinder dem via Bluetooth. Du kan stadig skrue op for din lydstyrke igen, hvis du ønsker det.

*Eksponeringsgrænsen på syv dage gælder kun for medielyd. Telefonopkald tæller ikke med i din eksponering for hovedtelefonlyd.

Gennemse dine notifikationer

1. Åbn appen Sundhed på din iPhone eller iPod touch.
  2. Tryk på fanen Gennemse, og tryk derefter på Hørelse.
  3. Tryk på Notifikationer om hovedtelefoner.

Se lydniveauer i realtid for hovedtelefoner

Du kan når som helst tjekke dine aktuelle hovedtelefonlydniveauer for at sikre, at du er inden for et sikkert lytteområde.

• Stryg opad på dit Apple Watch for at åbne Kontrolcenter, og tryk derefter på ikonet Høring .
  • På din iPhone eller iPod touch skal du stryge nedad fra øverste højre hjørne af skærmen og derefter trykke på ikonet Høring .