Om potentiel magnetisk interferens af medicinsk udstyr

Mange enheder inden for forbrugerelektronik indeholder magneter eller komponenter og radioer, der udsender elektromagnetiske felter.

Magnetisk interferens og medicinsk udstyr

Under visse forhold kan magneter og elektromagnetiske felter forstyrre medicinsk udstyr. Medicinsk udstyr, f.eks. implanterede pacemakere og defibrillatorer, kan indeholde sensorer, som reagerer på magneter og radioer, når de er i tæt kontakt. For at undgå potentiel interaktion med denne type medicinsk udstyr skal du holde dit Apple-produkt i sikker afstand fra dit medicinske udstyr (mere end 15 cm fra hinanden eller mere end 30 cm fra hinanden, hvis der bruges trådløs opladning). Kontakt din læge eller producenten af enheden for at få specifikke retningslinjer.

Hvis du har mistanke om, at dit Apple-produkt forstyrrer dit medicinske udstyr, skal du stoppe med at bruge dit Apple-produkt og kontakte din læge og producenten af dit medicinske udstyr.

Disse Apple-produkter indeholder magneter

Hold disse produkter i sikker afstand fra dit medicinske udstyr:

AirPods og etuier

• AirPods og opladningsetui
  • AirPods Pro og opladningsetui
  • AirPods Max og Smart Case

Apple Watch og tilbehør

• Apple Watch
  • Apple Watch-remme med magneter
  • Magnetisk tilbehør til opladning af Apple Watch

HomePod

• HomePod
  • HomePod mini

iPad og tilbehør

• iPad
  • iPad mini
  • iPad Air
  • iPad Pro
  • iPad Smart Covers og Smart Folios
  • iPad Smart Keyboard og Smart Keyboard Folio
  • Magic Keyboard til iPad

iPhone- og MagSafe-tilbehør

• iPhone 12-modeller
  • iPhone 13-modeller
  • MagSafe-tilbehør

Mac og tilbehør

• Mac mini
  • Mac Pro
  • MacBook Air
  • MacBook Pro
  • iMac
  • Apple Pro Display XDR

Beats

• Beats Flex
  • Beats Studio Buds
  • BeatsX
  • Powerbeats Pro
  • UrBeats3

Visse andre Apple-produkter indeholder magneter, der sandsynligvis ikke forårsager forstyrrelser med medicinsk udstyr. Vi har flere oplysninger om sikkerhed i afsnittet Vigtige sikkerhedsoplysninger i brugerhåndbøger til Apple-produkter.