Opbevar dine AirPods inden for acceptable driftstemperaturer

Læs mere om driftstemperaturer og temperaturstyring af AirPods, AirPods Pro og AirPods Max.

Det anbefales at bruge AirPods ved en omgivende temperatur på mellem 0 og 35 ºC. Lave og høje temperaturer kan få enhederne til at ændre funktion i forsøg på at regulere deres temperatur. Hvis dine AirPods bruges under meget kolde forhold uden for intervallet for driftstemperatur, kan det reducere batteritiden midlertidigt, og det kan også ske, at enhederne slukker. Batteritiden normaliseres, når de igen bruges ved højere omgivende temperaturer. Brug af AirPods under meget varme forhold kan forkorte batteriets levetid permanent.

AirPods skal opbevares ved en temperatur på mellem -10 º og 45 ºC. Du må ikke efterlade dine AirPods i bilen, da temperaturen kan blive meget høj i parkerede biler.

Enheden kan blive varm

Enheden kan blive varm, når du bruger den eller oplader batteriet. Denne varmere temperatur er normal. Enhederne vender tilbage til en normal temperatur, når du er færdig med aktiviteten.

Følgende situationer og aktiviteter under varme omgivende temperaturer kan medføre ændringer af enhedernes ydeevne og funktion:

• Enhederne efterlades i en bil på en varm dag.

• Enhederne efterlades i længere tid i direkte sollys.

Hvis enheden bliver for varm

Hvis temperaturen i enheden overskrider den normale driftstemperatur, forsøger enheden at regulere temperaturen for at beskytte de interne komponenter. Hvis dette sker, kan opladningen muligvis blive langsommere eller stoppe.

Om sikkerhedsstandarden

AirPods overholder sikkerhedsstandarderne "Informationsteknologiudstyr – Sikkerhed" (IEC 60950-1) og "AV- og IKT-udstyr" (IEC 62368-1). Sikkerhedsstandarderne gælder i mange lande og områder:

• UL 60950-1 og UL 62368-1 i USA

• CSA C22.2 No. 60950-01 og CSA C22.2 No. 62368-1 i Canada

• EN 60950-1 og EN 62368-1 i Europa

• AS/NZS 60950:1 og AS/NZS 62368.1 i Australien og New Zealand