Om de orange og grønne indikatorer på statuslinjen på din iPhone

I iOS 14 eller nyere versioner angiver en orange prik, en orange firkant eller en grøn prik, hvornår mikrofonen eller kameraet bruges af en app.

En orange indikator  betyder, at mikrofonen bruges af en app på din iPhone. Denne indikator vises som en orange firkant, hvis indstillingen Differentier uden farve er slået til under Indstillinger > Tilgængelighed > Skærm & tekststørrelse.

En grøn indikator  betyder, at enten kameraet eller både kameraet og mikrofonen bruges af en app på din iPhone.

Læs mere om statussymboler og andre symboler på din iPhone.