Om de orange og grønne indikatorer på statuslinjen på din iPhone

Med iOS 14 angiver en orange prik, en orange firkant eller en grøn prik, hvornår mikrofonen eller kameraet bruges af en app.

iPhone med orange indikator på statuslinjen

En orange indikator  betyder, at mikrofonen
bruges af en anden app på din iPhone.

Denne indikator vises som en orange firkant, hvis indstillingen Differentier uden farve er slået til.
Gå til Indstillinger > Tilgængelighed> Skærm & tekststørrelse.

iphone med grøn indikator på statuslinjen

En grøn indikator  betyder, at enten kameraet eller både kameraet og mikrofonen bruges af en app på din iPhone.