Hvis du abonnerer på Apple One og bruger et andet Apple-id til iCloud-lagring

Hvis du bruger et Apple-id til iCloud og et andet til dine køb og abonnementer, kan du læse om, hvordan du kommer i gang med Apple One.

Apple One samler op til seks Apple-tjenester i ét brugervenligt abonnement. Hvis du kun har ét Apple-id, bliver alle Apple One-tjenesterne automatisk tilknyttet denne konto. Hvis du bruger forskellige Apple-id'er til iCloud- og medieabonnementer, knyttes dit Apple One-abonnement til det Apple-id, du bruger til medieabonnementer. Du kan dog knytte den iCloud-lagringsplads, som er inkluderet i Apple One, til det Apple-id, du bruger til iCloud.

Hvis du knytter lagringspladsen i dit Apple One-abonnement til et Apple-id, hvor du allerede betaler for iCloud-lagringsplads, vil den lagringsplads, der er inkluderet i Apple One-abonnementet, erstatte din nuværende aftale om lagringsplads. Din nuværende aftale om lagringsplads annulleres, og du modtager en forholdsmæssig tilbagebetaling.

Hvis du vil knytte din iCloud-lagringsplads til det Apple-id, du bruger til iCloud, skal du følge trinnene nedenfor.

Hvis den iCloud-lagringsplads, der er inkluderet i Apple One, er mindre end i din nuværende aftale, beholder du din nuværende aftale om lagringsplads. Den iCloud-lagringsplads, som er inkluderet i Apple One, knyttes i stedet til det Apple-id, du bruger til medieabonnementer.

Tildel din iCloud-lagringsplads igen under indstillingen af Apple One

Når du tilmelder dig Apple One, får du muligvis vist en meddelelse, hvor du kan vælge, hvilket Apple-id din iCloud-lagringsplads skal tilknyttes.

1. Vælg Change in Settings (Skift i Indstillinger) i meddelelsen.
  2. Vælg den e-mailadresse, du vil bruge, og tryk derefter på Use This Account (Brug denne konto). Du skal muligvis logge på iCloud på din enhed.
  3. Tryk på Bekræft.

Tildel din iCloud-lagringsplads igen i Indstillinger

Du kan når som helst gå til Indstillinger for at ændre, hvilket Apple-id du bruger med din iCloud-lagringsplads.

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > Abonnementer.
  2. Tryk på Apple One, og tryk derefter på Manage iCloud Storage Accounts (Administrer iCloud-lagringskonti).
  3. Vælg den e-mailadresse, du vil bruge, og tryk derefter på Use This Account (Brug denne konto).
  4. Tryk på Bekræft.

Hvis du har knyttet den iCloud-lagringsplads, der er inkluderet i Apple One, til det Apple-id, du bruger til iCloud, og du derefter køber yderligere iCloud-lagringsplads, vil den lagringsplads, som er inkluderet i Apple One, blive flyttet til det Apple-id, du bruger til medieabonnementer.