Hvis du abonnerer på Apple One og bruger et andet Apple-id til iCloud

Bruger du forskellige Apple-id'er til iCloud- og medieabonnementer og køb? Hvis du tilmelder dig Apple One, kan du anvende lagringsplads og funktioner fra iCloud+ på det Apple-id, du vælger.

Apple One samler op til seks Apple-tjenester i ét brugervenligt abonnement. Hvis du kun har ét Apple-id, bliver alle Apple One-tjenester automatisk tilknyttet denne konto. Men hvis du bruger ét Apple-id til iCloud og et andet til mediekøb og abonnementer, anvendes den iCloud-lagringsplads og de funktioner, der følger med dit Apple One-abonnement, automatisk på den konto, der bruges til mediekøb og abonnementer. Hvis du vil ændre dette, skal du gå til Indstillinger og vælge en anden konto.

iPhone viser to forskellige konti, som du kan vælge imellem.

Sådan vælger du et Apple-id, når du indstiller Apple One

Når du tilmelder dig Apple One, bliver du muligvis bedt om at vælge, hvilket Apple-id du vil bruge med funktioner og lagringsplads i iCloud+.

1. Gå til meddelelsen, og vælg Ændr i Indstillinger.
  2. Vælg den e-mailadresse, du vil bruge, og tryk derefter på Brug denne konto. Du skal muligvis logge på iCloud på din enhed.
  3. Tryk på Bekræft.

Sådan anvender du funktioner og lagringsplads i iCloud+ på et andet Apple-id

Du kan til enhver tid gå til Indstillinger og vælge, hvilket Apple-id du vil bruge med de funktioner og den lagringsplads i iCloud+, der følger med Apple One.

1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på dit navn, og tryk derefter på Abonnementer.
  3. Tryk på Apple One, og tryk derefter på Administrer iCloud-lagringspladskonti.
  4. Vælg den e-mailadresse, du vil bruge, og tryk derefter på Brug denne konto.
  5. Tryk på Bekræft.

Læs mere

• Hvis du allerede betaler for iCloud+ og vil anvende den lagringsplads i iCloud, der er inkluderet i dit Apple One-abonnement, på et Apple-id, der bruges med iCloud, erstattes lagringspladsen i Apple One med din nuværende aftale om lagringsplads. Din eksisterende aftale om iCloud annulleres.
  • Hvis du anvender funktioner og lagringsplads i iCloud som en del af Apple One på den konto, som du bruger til iCloud og derefter opgraderer din aftale for iCloud, flyttes lagringspladsen, der fulgte med Apple One, tilbage til det Apple-id, der bruges til mediekøb og abonnementer.