Konfiguration af L2TP VPN-servere til at fungere sammen med iOS 14- og macOS Big Sur-klientenheder

Netværksadministratorer skal være opmærksomme på forbedringer af L2TP VPN-serverkonfiguration til brug sammen med klientenheder, der kører iOS 14 og macOS Big Sur.

Fra og med iOS 14 og macOS Big Sur understøtter IPsec HMAC-SHA-256 med L2TP VPN.

Hvis du vil sikre, at VPN-klientenheder, der kører iOS 14 og macOS Big Sur, kan oprette forbindelse til din L2TP VPN-server, skal du konfigurere serveren til at afkorte output fra SHA-256-hash til 128 bit. Afkortning til færre end 128 bit resulterer i, at L2TP VPN-serveren ikke kan oprette forbindelse.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.