Sådan bruger du din MagSafe-oplader med iPhone 15-, iPhone 14-, iPhone 13- og iPhone 12-modeller

Læs om, hvordan du oplader din iPhone 15-, iPhone 14-, iPhone 13- eller iPhone 12-model trådløst med din MagSafe-oplader.

Sådan opsætter du MagSafe-opladeren

1. Slut USB-C-stikket på MagSafe-opladeren til en anbefalet USB-C-strømforsyning fra Apple Du kan også slutte det til en USB-C-port på en Mac eller pc.

2. Placer MagSafe-opladeren med forsiden opad – som vist – på en flad overflade, og sørg for, at der ikke er nogen metalgenstande eller andre materialer i nærheden.

3. Placer din iPhone på din MagSafe-oplader.

MagSafe-oplader

Få op til 15 watt hurtigere trådløs opladning

MagSafe-opladeren er designet til hurtigt og sikkert at oplade din iPhone trådløst. Systemet tilpasser sig til forholdene på en intelligent måde for at optimere opladning af din iPhone ved en maksimal forsyning af strøm på op til 15 W for at levere hurtigere trådløs opladning. Den strøm, som iPhone rent faktisk forsynes med, varierer afhængigt af strømforsyningens watt-tal og systemforholdene. For iPhone 13 mini og iPhone 12 mini leverer MagSafe-opladeren en maksimal forsyning af strøm på op til 12 W.

Det er vigtigt at tilslutte strømkilden, før du anbringer din iPhone på MagSafe-opladeren. Det giver MagSafe mulighed for at kontrollere, at det er sikkert at levere maksimal strøm. Hvis du kommer til at anbringe din iPhone på MagSafe-opladeren, før du tilslutter den til en strømkilde, skal du blot fjerne din iPhone fra MagSafe-opladeren, vente tre sekunder og derefter anbringe den igen for at genoptage maksimal forsyning af strøm.

MagSafe-opladeren er designet til at anvende maksimal strøm op til 9 volt (V) og 3 amp (A) med en USB PD-kompatibel strømforsyning. MagSafe optimerer dynamisk strøm, der leveres til din iPhone. Den strøm, der til enhver tid leveres til din iPhone, varierer afhængigt af forskellige faktorer, herunder temperatur og systemaktivitet.

Alle strømforsyninger har forskellige klassificeringer for mængde og hastigheder for levering af strøm. MagSafe-opladeren kræver følgende klassificeringer for at levere hurtigere trådløs opladning.

Kompatible strømforsyninger for op til 15 watt hurtigere trådløs opladning

• USB-C-stik. USB-A understøttes ikke

• 9 V/2,22 A eller 9 V/2,56 A og højere

• iPhone 13 mini og iPhone 12 mini kan få strøm på op til 12 W for at opnå hurtigere trådløs opladning med mindst 9 V/2,03 A

• Strømforsyninger med højere watt-tal på eller

Når Lightning-tilbehør, f.eks. hovedtelefoner, tilsluttes, er opladning begrænset til 7,5 watt for at overholde lovmæssige standarder.

* MagSafe-opladeren fungerer også med strømforsyninger, der som minimum leverer strøm på 12 W (5 V/2,4 A), men det vil medføre langsommere opladning.

Læs mere

• Din MagSafe-oplader er designet til hurtigere og mere effektiv opladning med iPhone 15-modeller, iPhone 14-modeller, iPhone 13-modeller, iPhone 12-modeller og Apple MagSafe-tilbehør.

• Når du oplader en ikke-MagSafe Qi-kompatibel enhed med en MagSafe-oplader, reduceres strømmen, og opladningstiderne er muligvis langsommere end på en typisk Qi-oplader.

• Undlad at lægge kreditkort, sikkerhedsbadges, pas eller nøglebrikker mellem din iPhone og MagSafe-opladeren, da dette kan beskadige deres magnetstribe eller RFID-chip.

• Hvis du har et etui med en holder til nogen af disse følsomme genstande, skal du fjerne dem, inden du oplader, eller sørge for, at de ikke er mellem bagsiden af din enhed og opladeren.

• Hvis din iPhone både er sluttet til en MagSafe-oplader og til strøm via en Lightning-port, oplades din iPhone via Lightning-stikket.

• Ligesom med andre trådløse opladere kan din iPhone eller MagSafe-oplader blive lidt varmere under opladningen af iPhone. Hvis batteriet bliver for varmt, kan softwaren begrænse opladningen til 80 % for at forlænge dets levetid.

• Hvis du lader din iPhone sidde i et læderetui, mens du oplader den med MagSafe-opladeren, kan etuiet få runde trykmærker på læderet. Dette er normalt, men hvis du ikke bryder dig om det, anbefaler vi, at du bruger et etui, der ikke er lavet af læder.

• Læs om, hvordan du rengør din MagSafe-oplader.

• Læs om magneterne i MagSafe-produkter.

• Hvis du er i EU eller i et land eller område, der er en del af Den Europæiske Frihandelssammenslutning, og du har en iPhone 15-model, får du en notifikation, første gang du bruger en trådløs oplader. Notifikationen, der er godkendt af EU, oplyser, at trådløs opladning kan bruge mere strøm end opladning med kabel.

• Med Apples trådløse MagSafe-opladning bruges en optimal magnetisk justering, der giver en hurtigere og mere effektiv opladning. Trådløs MagSafe-opladning anvender teknologier, der reducerer energispild sammenlignet med andre trådløse opladningsmetoder. Læs om opladning med MagSafe Duo-opladeren.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.