Download tv-udsendelser og film igen, som du har købt

Se, hvordan du downloader tv-udsendelser eller film igen, som du har købt i iTunes Store eller Apple TV-appen.

Sådan downloader du tv-udsendelser og film igen på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn Apple TV-appen.
  2. Tryk på fanen Bibliotek.
  3. Tryk på den film eller udsendelse, du vil downloade igen. Hvis du bruger Familiedeling, skal du trykke på navnet på et familiemedlem for at få vist vedkommendes køb.
  4. Tryk på knappen Hent knappen Hent

Kan du ikke se den film eller tv-udsendelse, du har købt?

Sådan downloader du tv-udsendelser og film igen på din Mac

1. Åbn Apple TV-appen.
  2. Klik på fanen Bibliotek.
  3. Klik på Film eller Tv-udsendelser i indholdsoversigten.
  4. Hold markøren over en film eller tv-serie, og klik derefter på knappen Hent knappen Hent. Hvis du bruger Familiedeling, kan du vælge navnet på et familiemedlem ud for Købt for at få vist vedkommendes køb.

Kan du ikke se den film eller tv-udsendelse, du har købt?

Sådan downloader du tv-udsendelser og film igen i iTunes til Windows

1. Åbn iTunes.
  2. Vælg Konto > Købt på menulinjen øverst i iTunes-vinduet. Hvis du bruger Familiedeling, vil der stå Familiekøb i stedet for Købt.
  3. Klik på Film eller Tv-udsendelser i øverste hjørne i iTunes-vinduet. Hvis du bruger Familiedeling, kan du vælge navnet på et familiemedlem ud for Købt for at få vist vedkommendes køb.
  4. Find den film eller tv-udsendelse, du vil downloade igen.
  5. Klik på knappen Hent knappen Hent.

Kan du ikke se den film eller tv-udsendelse, du har købt?

Sådan downloader du tv-udsendelser og film igen på Apple TV og andre enheder

Du kan ikke downloade film og tv-udsendelser på Apple TV, smart-tv'er og andre streamingenheder med Apple TV-appen. Du kan streame film og tv-udsendelser, du har købt. Du skal bare åbne Apple TV-appen og gå til dit bibliotek.

Kan du ikke se den film eller tv-udsendelse, du har købt?

Sådan downloader du film og tv-udsendelser fra Apple TV+ eller Apple TV-kanaler

Tv-udsendelser og film, som er inkluderet i dine Apple TV-kanaler eller dit Apple TV+ abonnement, vises ikke i din købsoversigt.

Læs mere om, hvordan du downloader film og tv-udsendelser fra Apple TV+ og Apple TV-kanaler.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.