Sådan downloader du bøger og lydbøger igen

Hvis du vil se de bøger og lydbøger, som du tidligere har købt i Apple Books, skal du følge disse trin for at downloade dem til din enhed igen.

Sådan downloader du bøger og lydbøger igen på en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Bøger, og tryk derefter på Læser nu nederst på skærmen.
  2. Tryk på knappen Log ind knappen Log ind eller på dit billede i øverste højre hjørne af skærmen.
  3. Under Mine køb skal du enten trykke på Bøger eller Lydbøger.
    Hvis du bruger Familiedeling, kan du trykke på navnet på et familiemedlem for at få vist vedkommendes køb.
  4. Tryk på "Ikke på denne [enhed]", og tryk derefter på Alle bøger eller Alle lydbøger.
  5. Find den bog eller lydbog, som du vil downloade, og tryk derefter på knappen Hentknappen HentKan du ikke se et emne, du har købt?

Sådan downloader du bøger eller lydbøger igen på en Mac

1. Åbn Apple Books.
  2. Klik på Log ind eller på dit navn i nederste venstre hjørne af skærmen.
  3. Under Mine køb skal du klikke på Bøger eller Lydbøger.
  4. Klik på "Ikke på denne Mac" for at få vist købt indhold, der ikke findes på din computer.
  5. Klik på Alle bøger eller Alle lydbøger for at filtrere dine resultater.
  6. Find den bog eller lydbog, du vil downloade, og klik derefter på knappen Hent knappen HentKan du ikke se et emne, du har købt?

Sådan downloader du lydbøger igen i iTunes til Windows

1. Åbn iTunes.
  2. Vælg Konto > Købt på menulinjen øverst i iTunes-vinduet.
    Hvis du bruger Familiedeling, vil der stå Familiekøb i stedet for Købt.
  3. Vælg Lydbøger fra menuen i iTunes-vinduet.
  4. Find den lydbog, du vil downloade igen.
    Hvis du bruger Familiedeling, kan du vælge navnet på et familiemedlem ud for Købt for at få vist vedkommendes køb.
  5. Klik på knappen Hent knappen Hent ud for lydbogen. Kan du ikke se et emne, du har købt?