Download musik igen

Læs om, hvordan du downloader musik, som du har købt fra iTunes Store, igen.

Download musik igen i iTunes Store-appen på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen iTunes Store.
    • På din iPhone eller iPod touch: Nederst på skærmen skal du trykke på knappen Mere, og derefter trykke på Købt.
    • På din iPad: Tryk på Købt.
  2. Tryk på Musik. Hvis du bruger Familiedeling, skal du trykke på et familiemedlems navn for at se musik, denne har købt.
  3. Find den musik, du vil downloade igen, og tryk derefter på den.
  4. Tryk på knappen Hent knappen Hent ud for en sang eller et album.

Kan du ikke se den musik, du har købt?

Download musik igen fra iTunes Store i Apple Music-appen på din Mac

Før du kan downloade musik, du har købt i iTunes Store, igen, skal du godkende din Mac ved hjælp af dit Apple-id.

1. Åbn appen Apple Music.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg Konto > købt. Hvis du bruger Familiedeling, vil der stå Familiekøb i stedet for Købt.
  3. Find den musik, du vil downloade igen. Hvis du bruger Familiedeling, skal du vælge et familiemedlem ud for Købt, for at få vist vedkommendes køb.
  4. Klik på knappen Download ud for en sang eller et album.

Kan du ikke se den musik, du har købt?

Genindlæs musik i iTunes på din pc

Før du kan downloade musik, du har købt i iTunes Store, igen, skal du godkende din pc ved hjælp af dit Apple-id.

1. Åbn iTunes.
  2. Vælg Konto > Købt på menulinjen øverst i iTunes-vinduet. Hvis du bruger Familiedeling, vil der stå Familiekøb i stedet for Købt.
  3. Vælg Musik i menuen i øverste venstre hjørne i iTunes-vinduet.
  4. Find den musik, du vil downloade igen. Hvis du bruger Familiedeling, skal du vælge et familiemedlem ud for Købt, for at få vist vedkommendes køb.
  5. Klik på knappen Download ud for en sang eller et album.

Kan du ikke se den musik, du har købt?

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.