Indstil Apple Watch for et familiemedlem

Med Indstil familie kan familiemedlemmer, der ikke selv har en iPhone, få glæde af funktionerne på og fordelene ved et Apple Watch.

Sådan virker det

Med Indstil familie kan dit familiemedlem, som ikke har sin egen iPhone, anvende sit Apple Watch til eksempelvis at foretage telefonopkald, sende beskeder og dele sin placering med dig.

Når du har indstillet et Apple Watch for et familiemedlem, kan du anvende din iPhone til at administrere nogle af urets funktioner.

Bemærk, at nogle Apple Watch-funktioner er afhængige af en ledsagende iPhone og ikke er tilgængelige på et Apple Watch, der parres via Indstil familie.

Indstil familie er ikke tilgængelig i Italien, Korea og på visse andre lokaliteter. Læs om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Du skal bruge følgende

* Det er ikke påkrævet at have et mobilabonnement for at indstille et Apple Watch for et familiemedlem, men det er nødvendigt for at kunne bruge visse funktioner.

Tag uret på, og tænd det

Hvis familiemedlemmets Apple Watch ikke er nyt, skal du først slette dataene på det.

Tag derefter uret på, eller få dit familiemedlem til at tage det på. Tryk på sideknappen, og hold den inde, indtil Apple-logoet vises.

watchos-9-series-8-watch-turn-on-callout

Hold uret tæt på din iPhone

Hold Apple Watch hen mod din iPhone. Vent, til "Brug din iPhone for at indstille dette Apple Watch" vises på din iPhone, og tryk derefter på Fortsæt. Hvis beskeden ikke vises, skal du åbne appen Apple Watch på din iPhone, trykke på Alle ure og derefter trykke på Tilføj ur.

Tryk på Indstil for et familiemedlem, og tryk derefter på Fortsæt på næste skærmbillede.

watchos-9-series-8-iphone-13-pro-setup-put-on-managed-watch

Dan par mellem uret og din iPhone

Hold din iPhone over animationen, der vises på uret. Anbring urskiven midt på søgeren på din iPhone, og vent derefter på en besked, der meddeler dig, at dit Apple Watch er parret. Hvis du ikke kan bruge kameraet, skal du trykke på knappen Pardan Apple Watch manuelt og derefter følge de viste trin.

Tryk derefter på Indstil Apple Watch.

watchos-9-series-8-iphone-13-pro-setup-managed-animation

Sådan indstiller du en kode

Tryk på Enig på skærmbilledet med vilkår og betingelser, og vælg derefter en tekststørrelse for Apple Watch.

Indstil derefter en kode for at holde uret sikret.

watchos-9-iphone-13-pro-setup-create-passcode

Vælg et familiemedlem

Vælg det familiemedlem, som skal anvende Apple Watch. Hvis personen ikke vises, skal du trykke på Tilføj familiemedlem.

Indtast adgangskoden til familiemedlemmets Apple-id, og tryk derefter på Næste.

watchos-9-iphone-13-pro-setup-choose-fam-member

Slå Spørg før køb til

Slå Spørg før køb til, hvis du vil give tilladelse til downloads eller køb, før de foretages på Apple Watch.

watchos-9-iphone-13-pro-setup-ask-to-buy

Indstil mobilforbindelse og Wi-Fi

Hvis mobiloperatøren for din iPhone understøtter Indstil familie, kan du tilføje uret til dit abonnement i dette trin.

Hvis din mobiloperatør ikke understøtter Indstil familie, eller du gerne vil bruge en anden mobiloperatør, skal du vælge Ikke nu.* Du kan vælge en alternativ mobiloperatør fra denne liste over understøttede mobiloperatører, og kontakte mobiloperatøren direkte for at oprette et mobilabonnement.

Som det næste skal du vælge, om du vil dele dit nuværende Wi-Fi-netværk med Apple Watch.

* Nogle firmamobilabonnementer understøtter ikke Indstil familie.

watchos-9-iphone-13-pro-setup-cellular

Slå andre funktioner til

På de følgende skærmbilleder skal du vælge, om andre Apple Watch-funktioner skal slås til og indstilles. Disse omfatter Lokalitetstjenester for appen Find, Siri, Apple Cash for familien, Beskeder i iCloud, Sundhedsdata, Nødkontakter, Nødinfo, Aktivitet, Tid i dagslys, Registrering af træningsruter og Fotos.

watchos-9-iphone-13-pro-setup-move-goal

Indstil delte kontakter og Skoletid

Du bliver nu bedt om at indstille de kontakter, der skal være tilgængelige i Apple Watch. For at gøre dette skal Kontakter i iCloud være aktiveret. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud på din iPhone, og sørg for, at Kontakter er slået til.*

Derefter kan du vælge betroede personer fra din egen Kontakter-app, som skal deles med Apple Watch. Du kan administrere de delte kontakter senere, hvor du samtidig kan indstille restriktioner, i Skærmtid på din iPhone.

Som det sidste skal du indstille en adgangskode for urets Skærmtid og slå Skoletid til. Når du er færdig, skal du trykke på OK for at påbegynde brugen af Apple Watch.

* Hvis du befinder dig på det kinesiske fastland, skal du også sørge for, at appen Kontakter på din iPhone kan bruge trådløse data. Åbn Kontakter, og tryk derefter på en af mulighederne for at tillade brug af data.

watchos-9-iphone-13-pro-setup-schooltime

Administrer et familiemedlems Apple Watch, efter du har indstillet det

Du kan bruge din iPhone til at justere indstillinger og tilpasse funktioner på et ur med Indstil familie:

1. Åbn appen Apple Watch på den iPhone, som du brugte til at indstille uret med.

2. Tryk på Alle ure, tryk på uret under Familiens ure, og tryk derefter på OK.

3. Vælg en indstilling, du vil justere.

ios-16-iphone-13-pro-watch-managed-watch-settings

Tilgængelighed for funktioner og apps

Sundheds- og fitnessfunktioner:

• Meddelelser om høj og lav puls er tilgængelige for brugere på 13 år og derover.

• Pulsvariation (HRV) er tilgængeligt for brugere på 18 år og derover.

• Faldregistrering er tilgængelig for brugere på 18 år og derover.

• Brugere under 13 år kan anvende bevægelsesminutter i stedet for aktive kalorier til deres bevægelsesmål i appen Aktivitet.

• Brugere kan også måle tid i dagslys. Forældre kan se, hvor lang tid deres børn tilbringer i dagslys, ved hjælp af funktionen Sundhedsdeling i appen Sundhed.

Apple Pay-funktioner:

• Apple Cash for familien er tilgængelig for brugere under 18 år, så de kan betale og sende og modtage penge i Beskeder med Apple Pay (kun USA).

• Apple Pay kan ikke bruges med et kredit- eller debetkort i Wallet-appen med Indstil familie.

Følgende funktioner og apps er ikke tilgængelige: Medicin, Åndedrætsfrekvens, Notifikationer om uregelmæssig hjerterytme, EKG, Historik over afli, Min cyklus, Søvn, Håndledstemperatur, Iltniveau i blodet, Stabilitet ved gang, Lydbøger, Fjernbetjening, News, Genveje og bevægelsen med dobbelttryk.

Næste trin