Indstil Apple Watch for et familiemedlem

Med Indstil familie i watchOS 7 og nyere kan de familiemedlemmer, der ikke har deres egen iPhone, benytte sig af funktionerne og nyde fordelene ved et Apple Watch.

Sådan virker det

Med Indstil familie kan dit familiemedlem, som ikke har sin egen iPhone, anvende sit Apple Watch til eksempelvis at foretage telefonopkald, sende beskeder og dele sin placering med dig.

Når du har indstillet et Apple Watch for et familiemedlem, kan du anvende din iPhone til at administrere nogle af urets funktioner.

Bemærk, at nogle Apple Watch-funktioner er afhængige af en ledsagende iPhone og ikke er tilgængelige på et Apple Watch, der parres via Indstil familie.

Indstil familie er ikke tilgængelig i Italien, Korea og på visse andre lokaliteter. Læs om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Du skal bruge følgende

* Det er ikke nødvendigt at have et mobilabonnement for at indstille et Apple Watch for et familiemedlem, men det er nødvendigt for visse funktioner.

Tag uret på, og tænd det

Hvis familiemedlemmets Apple Watch ikke er nyt, skal du først slette dataene på det.

Tag derefter uret på, eller få dit familiemedlem til at tage det på. Tryk på sideknappen, og hold den inde, indtil Apple-logoet vises.

Et Apple Watch med sideknappen forstørret.

Hold uret tæt på din iPhone

Hold Apple Watch hen mod din iPhone. Vent, til "Brug din iPhone for at indstille dette Apple Watch" vises på din iPhone, og tryk derefter på Fortsæt. Hvis beskeden ikke vises, skal du åbne Watch-appen på din iPhone, trykke på Alle ure og derefter trykke på Dan par med nyt ur.

Tryk på Indstil for et familiemedlem, og tryk derefter på Fortsæt på næste skærmbillede.

Den indledende indstillingsskærm til pardannelse af et nyt ur på en iPhone og et Apple Watch.

Dan par mellem uret og din iPhone

Hold din iPhone over animationen, der vises på uret. Anbring urskiven midt på søgeren på din iPhone, og vent derefter på en besked, der meddeler dig, at dit Apple Watch er parret. Hvis du ikke kan bruge kameraet, skal du trykke på knappen Pardan Apple Watch manuelt og derefter følge de viste trin.

Tryk derefter på Indstil Apple Watch.

En iPhone-skærm med visning af, hvordan du placerer dit Apple Watch i midten af søgeren på din iPhone.

Indstil en kode

Tryk på Enig på skærmbilledet med vilkår og betingelser, og vælg derefter en tekststørrelse for Apple Watch.

Indstil derefter en kode for at holde uret sikret.

Skærmen til indstilling af en kode til Apple Watch på en iPhone.

Vælg et familiemedlem

Vælg det familiemedlem, som skal anvende Apple Watch. Hvis personen ikke vises, skal du trykke på Tilføj nyt familiemedlem.

Indtast adgangskoden til familiemedlemmets Apple-id, og tryk derefter på Næste.

Skærmen til valg af et familiemedlem, når du indstiller et Apple Watch på en iPhone.

Slå Spørg før køb til

Slå Spørg før køb til, hvis du vil give tilladelse til downloads eller køb, før de foretages på Apple Watch.

Indstillingen Spørg før køb under indstilling af Apple Watch på en iPhone.

Indstil mobilforbindelse og Wi-Fi

Hvis mobilselskabet for din iPhone understøtter Indstil familie, kan du tilføje uret til dit abonnement. Hvis dit mobilselskab ikke understøtter det, kan du muligvis benytte dig af et andet mobilselskab. I så fald kan du indstille mobilforbindelse for uret senere.

Som det næste skal du vælge, om du vil dele dit nuværende Wi-Fi-netværk med Apple Watch.

Skærmen Mobilindstilling under indstilling af Apple Watch på en iPhone.

Slå andre funktioner til

På de følgende skærmbilleder skal du vælge, om andre Apple Watch-funktioner skal slås til og indstilles. Disse omfatter Lokalitetstjenester for appen Find, Siri, Apple Cash for familien, Rejsekort (hvis tilgængeligt), Beskeder i iCloud, Sundhedsdata, Nødopkald SOS, Nødkontakter, Nødinfo, Aktivitet, Registrering af træningsruter og Fotos.

Muligheden for at indstille et dagligt bevægelsesmål under indstilling af et Apple Watch på en iPhone.

Indstil delte kontakter og Skoletid

Du bliver nu bedt om at indstille de kontakter, der skal være tilgængelige i Apple Watch. Når du skal tillade dette, skal Kontakter i iCloud være aktiveret. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud på din iPhone, og sørg for, at Kontakter er slået til.*

Derefter kan du vælge betroede personer fra din egen Kontakter-app, som skal deles med Apple Watch. Du kan administrere de delte kontakter senere, hvor du samtidig kan indstille restriktioner, i Skærmtid på din iPhone.

Som det sidste skal du indstille en adgangskode for urets Skærmtid og slå Skoletid til. Når du er færdig, skal du trykke på OK for at påbegynde brugen af Apple Watch.

* Hvis du befinder dig på det kinesiske fastland, skal du også sørge for, at appen Kontakter på din iPhone kan bruge trådløse data. Åbn Kontakter, og tryk derefter på en af mulighederne for at tillade brug af data.

Indstillingen Skoletid under indstilling af et Apple Watch på en iPhone.

Tilgængelighed for funktioner og apps

Sundheds- og fitnessfunktioner:

• Meddelelser om høj og lav puls er tilgængelige for brugere på 13 år og derover.
  • Pulsvariation (HRV) er tilgængeligt for brugere på 18 år og derover.
  • Stabilitet ved gang og Faldregistrering er tilgængeligt for brugere på 18 år og derover.
  • Brugere under 13 år kan anvende bevægelsesminutter i stedet for aktive kalorier til deres bevægelsesmål i appen Aktivitet.

Apple Pay-funktioner:

Følgende funktioner og apps er ikke tilgængelige: Deling af sundhedsdata, Åndedrætsfrekvens, Notifikationer om uregelmæssig hjerterytme, EKG, Min cyklus, Søvn, Iltniveau i blodet, Lydbøger, Podcasts, Remote, News, Hjem og Genveje.

Næste trin