Hvis du ikke kan indløse din kampagne til et Apple-abonnement

Hvis du oplever problemer, når du prøver at indløse din kampagne eller gratis prøveperiode på Apple TV+, Apple Fitness+, Apple Music, Apple Arcade eller Apple News+, kan du prøve disse trin.

Sørg for, at du opfylder kravene

Se, om kampagneprøveperioden stadig er aktiv på apple.com/promo. De fleste tilbud er kun tilgængelige i en begrænset periode og for førstegangsabonnenter. Hvis du har været abonnent før eller deltaget i en Apple-tjeneste gennem et familiedelingsabonnement, er du muligvis ikke berettiget til at indløse tilbuddet. Læs vilkårene og betingelserne for at sikre, at den enhed eller det abonnement, du har købt, er kvalificeret til tilbuddet.

Hvis dit tilbud ikke er på listen, kommer det muligvis fra en anden virksomhed. Kontakt i så fald den pågældende virksomhed for at få hjælp til at indløse tilbuddet.

Læs om, hvad du skal gøre, for at få hjælp til et abonnementstilbud fra en appudvikler.

Kontroller, om du eller et familiemedlem allerede har indløst tilbuddet

Hvis du eller et familiemedlem allerede har indløst tilbuddet, kan du ikke indløse det igen.

Opdater softwaren på din enhed

Opdater til den nyeste version af iOS eller iPadOS, macOS, watchOS eller tvOS. Prøv derefter at indløse kampagnetilbuddet igen.

Log på den kvalificerede enhed

For at indløse visse kampagner skal du logge ind med dit Apple-id på den kvalificerede enhed. Prøv derefter at indløse kampagnetilbuddet igen.

Hvis din kvalificerede enhed er en Mac, og du lige har indstillet den, skal du muligvis vente mindst fire timer, før tilbuddet vises.

Kontakt Apple-support

Kontakt Apple-support, hvis du har prøvet disse trin og stadig ikke kan indløse tilbuddet.