Tilføj og fjern personer i gruppetekstbeskeder på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs om, hvordan du tilføjer og fjerner personer i gruppetekstbeskeder på din iPhone, iPad eller iPod touch.

• Med iMessage fra Apple kan du føje en person til en gruppetekstbesked, så længe der er tre eller flere personer i gruppen, og alle bruger en Apple-enhed som en iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du vil fjerne en person, skal der være fire eller flere personer i gruppen, og alle skal bruge en Apple-enhed.
  • Du kan ikke tilføje eller fjerne personer i gruppe-sms-/mms-beskeder, og du kan ikke tilføje eller fjerne nogen, hvis vedkommende bruger en enhed, der ikke er fra Apple. Få mere at vide om forskellen mellem iMessage og sms-/mms-beskeder.

iPhone med en visning af, hvordan du føjer en person til en gruppetekstbesked.

Sådan føjer du en person til en gruppetekstbesked

1. Tryk på den gruppebesked, du vil føje en person til.
  2. Tryk på gruppesymbolerne øverst i tråden.
  3. Tryk på det grå pilsymbol til højre for kontakterne, og tryk derefter på Tilføj kontakt .
  4. Skriv den kontakt, du vil tilføje, og tryk derefter på Udført.

Hvis du vil føje en person til en gruppetekstbesked, som bruger en enhed, der ikke er fra Apple, skal du oprette en ny gruppe-sms-/mms-besked, fordi de ikke kan føjes til en gruppebesked via iMessage. Du kan ikke føje en person til en beskedsamtale, som du allerede har med kun én anden person.

iPhone med en visning af, hvordan du fjerner en person fra en gruppetekstbesked.

Sådan fjerner du en person fra en gruppetekstbesked

1. Tryk på den gruppebesked, som indeholder den kontakt, du vil fjerne.
  2. Tryk på gruppesymbolerne øverst i tråden.
  3. Tryk på det grå pilsymbol til højre for kontakterne, og skub derefter til venstre over navnet på den person, du vil fjerne.
  4. Tryk på Fjern og derefter på OK.

Du kan kun fjerne en person, hvis der er fire eller flere personer i gruppen, og hvis alle bruger en Apple-enhed, f.eks. en iPhone, iPad eller iPod touch.

Vil du fjerne dig selv fra en gruppetekstbesked? Se, hvordan du slår notifikationer fra en gruppetekst fra, eller hvordan du forlader samtalen i appen Beskeder.