Hvis du ikke kan slå udvidelser til i Safari til Mac

Læs om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan markere afkrydsningsfeltet for at slå en udvidelse til under Safari-indstillingerne på din Mac.

Fra macOS Catalina har din Mac en sikkerhedsfunktion, der forhindrer, at skadelig software narrer dig til at slå en Safari-udvidelse til. I nogle tilfælde påvirkes denne funktion af brugen af legitim software, der har visse skærmoptagelses- eller tilgængelighedsfunktioner. Hvis det sker:

• Du får muligvis vist en meddelelse om, at Safari har registreret, at en app eller tjeneste forstyrrer klik.
  • Du kan muligvis ikke slå Safari-udvidelser til i Safari-indstillinger. Du kan fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet for at slå en udvidelse fra, men du kan ikke markere afkrydsningsfeltet for at slå den til.

Løs problemet ved at installere de nyeste Apple-softwareopdateringer og derefter prøve igen. Hvis du stadig ikke kan slå udvidelser til i Safari til Mac, når du har opdateret softwaren:

1. Start din Mac i sikker tilstand.
  2. Åbn Safari, og slå de Safari-udvidelser til, du vil bruge.
  3. Genstart din Mac.

Generelle oplysninger om, hvordan du bruger Safari-udvidelser, er tilgængelige for Mac og for iPhone og for iPad.