Hvis du ikke kan slå udvidelser til i Safari

Læs om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan markere afkrydsningsfeltet for at slå en Safari-udvidelse til.

I macOS Catalina medfølger en sikkerhedsfunktion, der er designet til at forhindre, at skadelig software narrer dig til at slå en Safari-udvidelse til. I nogle tilfælde kan denne funktion påvirkes af brugen af legitim software, der har visse skærmoptagelses- eller tilgængelighedsfunktioner. Hvis det sker:

• Du får muligvis vist en meddelelse om, at Safari har registreret, at en app eller tjeneste forstyrrer klik.
  • Du kan muligvis ikke slå Safari-udvidelser til under Indstillinger i Safari. Du kan fjerne markeringen af et afkrydsningsfelt for at slå en udvidelse fra, men du kan ikke markere et afkrydsningsfelt for at slå den til.

Installer de nyeste Apple-softwareopdateringer, prøv derefter igen. Hvis du stadig ikke kan slå Safari-udvidelser til, skal du starte din Mac i Sikker tilstand ved at trykke og holde nede på Shift-tasten, når din Mac starter op. Slå alle Safari-udvidelser, du vil bruge, til, og genstart derefter din Mac på normal vis.

Fanen Udvidelser under Indstillinger i Safari

Dette dokument opdateres, efterhånden som der kommer flere oplysninger.