Hvis din iPad ikke oplader

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis batteriet i din iPad ikke oplader eller oplader langsomt, eller der vises en advarsel.

Slut den til strøm

Oplad din iPad ved at følge denne vejledning:

1. Forbind din iPad med det USB-kabel, der følger med.
  2. Slut enheden til en af følgende tre strømkilder:

Stikkontakt

Slut USB-opladerkablet til en USB-strømforsyning, og sæt derefter stikket i stikkontakten.

Computer

Sæt opladerkablet i USB 2.0- eller 3.0-porten på en computer, som er tændt og ikke er i dvaletilstand.* Brug ikke USB-porte på computerens tastatur.

Strømtilbehør

Slut kablet til en USB-hub med egen strømforsyning, en dockingstation eller andet Apple-certificeret tilbehør.

Når din iPad oplader, vises der et lyn ud for batterisymbolet på statuslinjen  eller et stort batterisymbol på låseskærmen.

* Nogle computere leverer muligvis ikke strøm nok til at oplade din iPad, eller de oplader muligvis din iPad langsomt. Brug om nødvendigt en USB-strømforsyning, og sæt derefter stikket i stikkontakten.

Hvilken af disse beskriver dit iPad-opladningsproblem?