Hvis din iPad ikke oplader

Hvis batteriet i din iPad ikke oplades eller oplades langsomt, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

Når din iPad oplades, ser du et lyn på batterisymboletNo alt supplied for Image på statuslinjen eller et stort batterisymbol på låseskærmen.

No alt supplied for Image

Hvis du ikke kan se opladningssymbolerne, skal du følge disse trin.

Først skal du sørge for, at du bruger det rigtige tilbehør

Tilslut din iPad til et USB-opladningskabel (helst kablet, der fulgte med din iPad). Tilslut derefter kablet til en af disse strømkilder:

• En USB-strømforsyning, der er tilsluttet en fungerende stikkontakt. Det er bedst at bruge den USB-strømforsyning, der fulgte med din iPad. Få mere at vide om USB-strømforsyninger fra Apple.

• En USB-port, der understøtter USB 2 eller nyere, på en computer, der er tændt og ikke i slumretilstand.

• En USB-hub, en dockingstation eller andet Apple-certificeret tilbehør.

Hvis din iPad stadig ikke oplades, kan du prøve disse tip

• Brug en anden strømforsyning eller et andet opladningskabel. Hvis du ikke har det, skal du kontakte Apple-support.

• Sørg for, at din iPad ikke er for varm eller for kold. Få mere at vide om, hvordan du holder din iPad inden for acceptable driftstemperaturer.

• Gennemtving genstart af din iPad:

• På en iPad uden knappen Hjem: Tryk på lydstyrkeknappen nærmest den øverste knap, og slip den hurtigt igen. Tryk på lydstyrkeknappen længst væk fra den øverste knap, og slip den hurtigt igen. Tryk på og hold den øverste knap nede, indtil din iPad genstarter.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
    • På en iPad med knappen Hjem: Tryk på både den øverste knap (eller sideknappen) og knappen Hjem, og hold dem nede, indtil Apple-logoet vises.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis din iPad ikke tændes.