Hvis du deler et arkiv med et administreret Apple-ID, og brugeren ikke kan se det

Hvis du deler et arkiv med et administreret Apple-ID, og brugeren ikke kan se det, skal du ændre arkivnavnet.

Du kan dele arkiver med andre administrerede Apple-id'er i din Apple School Manager- eller Apple Business Manager-organisation. Hvis du deler et arkiv med et administreret Apple-ID, og brugeren ikke kan se eller åbne det, skal du ændre arkivnavnet.