Hvis du ikke kan tilslutte din iPad til dit Magic Keyboard, Magic Keyboard Folio, Smart Keyboard eller Smart Keyboard Folio

Find ud af, hvad du skal gøre, hvis dit Magic Keyboard, Magic Keyboard Folio, Smart Keyboard eller Smart Keyboard Folio ikke reagerer på det, du skriver, eller på brug af pegefeltet.

Du skal bruge følgende

Til Magic Keyboard eller Smart Keyboard Folio skal du bruge en af følgende:

• iPad Air (4. eller 5. generation)

• iPad Pro 11" (1., 2. eller 3. generation)

• iPad Pro 12,9" (3., 4. eller 5. generation)

Til Smart Keyboard skal du bruge en af følgende:

• iPad (7., 8. eller 9. generation)

• iPad Air (3. generation)

• iPad Pro 9,7"

• iPad Pro 10,5"

• iPad Pro 12,9" (1. eller 2. generation)

Magic Keyboard Folio til iPad (10. generation) fungerer kun med iPad (10. generation).

Følg disse trin

1. Opdater din iPad til den nyeste version af iPadOS. Gå til Indstillinger, og tryk på notifikationen Der er en softwareopdatering. Hvis du ikke kan se en notifikation, skal du gå til Generelt > Softwareopdatering for at se, om der er en opdatering tilgængelig.

ipados-17-ipad-pro-4.-generation-indstillinger-generelt-om-softwareopdatering
    • Hvis du bruger Magic Keyboard, skal du sikre dig, at du har iPadOS 14.5 eller nyere.

2. Hvis du bruger Magic Keyboard eller Smart Keyboard Folio, skal du fjerne alle andre iPad-etuier eller -covers.

3. Tilslut dit Magic Keyboard eller Smart Keyboard/Smart Keyboard Folio.

4. Hvis dit tastatur ikke reagerer med det samme, skal du genstarte din iPad.

5. Rengør dit tastaturs Smart Connector samt bagsiden eller kanten af din iPad med en blød, fnugfri klud. Læs om Smart Connector.

6. Hvis dit tastatur ikke opretter forbindelse, eller hvis du oplever problemer, der ikke er relateret til at oprette forbindelse, skal du kontakte Apple-support.