Sådan finder du gemte adgangskoder på din iPhone

Se, hvordan du finder og redigerer dine gemte adgangskoder på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Brug Siri til at finde gemte adgangskoder

Du kan bruge Siri til at se dine adgangskoder ved at sige noget i retning af "Hej Siri, vis mine adgangskoder.« Hvis du leder efter adgangskoden til en bestemt app eller et bestemt websted, kan du også spørge Siri. Sig f.eks. "Hej Siri, hvad er min adgangskode til Netflix?"

Se gemte adgangskoder i Indstillinger

1. Tryk på Indstillinger, og vælg derefter Adgangskoder. I iOS 13 eller tidligere versioner skal du vælge Adgangskoder og konti og derefter trykke på Koder til websteder og apps.
  2. Brug Face ID eller Touch ID, når du bliver bedt om det, eller indtast din adgangskode.
    En iPhone 12 Pro, der viser, at adgangskoder er gemt for konti som Apple, Google og Hulu i afsnittet Adgangskoder i Indstillinger.
  3. Vælg et websted for at se en adgangskode.
    En iPhone 12 Pro, der viser kontooplysningerne for brugerens Apple-konto, herunder brugernavn og adgangskode.
    • Hvis du vil slette en gemt adgangskode, skal du trykke på Slet adgangskode.
    • Hvis du vil opdatere en adgangskode, skal du trykke på Rediger.

Har du brug for mere hjælp?