Find gemte adgangskoder og loginnøgler på din iPhone

Læs om, hvordan du finder og redigerer dine gemte adgangskoder og loginnøgler på din iPhone eller iPad.

Se gemte adgangskoder og loginnøgler i Indstillinger

1. Tryk på Indstillinger, rul ned, og tryk på Adgangskoder.
  2. Brug Face ID eller Touch ID, når du bliver bedt om det, eller indtast din adgangskode.
  3. Hvis du vil se en adgangskode eller loginnøgle, skal du vælge et websted eller en app.
    • Hvis du vil slette en gemt adgangskode eller loginnøgle, skal du trykke på Slet adgangskode eller Slet loginnøgle.
    • Tryk på Rediger for at opdatere en adgangskode eller loginnøgle.

Bed Siri om at finde gemte adgangskoder

Få Siris opmærksomhed, og sig derefter noget i stil med "Vis mine adgangskoder". Hvis du leder efter adgangskoden til et bestemt websted eller en app, kan du f.eks. prøve "Hvad er min adgangskode til Netflix?"

Hvis du ikke kan finde en gemt adgangskode eller loginnøgle

• Sørg for, at du ser alle dine adgangskoder og loginnøgler. På skærmen Indstillinger bør der stå Adgangskoder øverst i stedet for navnet på en delt adgangskodegruppe eller Mine adgangskoder.
  • Se under Slettet for nylig: Gå til Indstillinger, rul ned, og tryk på Adgangskoder. Tryk derefter på Slettet for nylig.
  • Hvis du har flere Apple-enheder, skal du sørge for, at iCloud-nøglering er slået til.
  • Når du flytter en adgangskode eller loginnøgle til en delt adgangskodegruppe, er denne adgangskode eller loginnøgle kun synlig på enheder med kompatibel software. Hvis du ikke kan finde en gemt adgangskode eller loginnøgle, som du har flyttet til en delt gruppe på en anden enhed, skal du sørge for, at din iPhone har iOS 17 eller en nyere version.
  • Find dine gemte Wi-Fi-adgangskoder

Gem dine adgangskoder og loginnøgler på tværs af dine enheder med iCloud-nøglering

Din iCloud-nøglering holder dine adgangskoder, loginnøgler og andre følsomme oplysninger opdateret på tværs af din iPhone, iPad, Mac og pc.

Brug Autoudfyld til at gemme kreditkortoplysninger

Autoudfyld udfylder automatisk ting som dine tidligere gemte kreditkortoplysninger, kontaktoplysninger fra appen Kontakter med mere.

Indstil og brug Autoudfyld i Safari på din iPhone