Sådan finder du gemte adgangskoder på din Mac

Find, skift eller slet gemte adgangskoder på din Mac, og hold dine adgangskoder opdateret på alle dine enheder.

Se gemte adgangskoder i Systemindstillinger på macOS Monterey eller en nyere version

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger.
  2. Klik på Adgangskoder. Kan du ikke se Adgangskoder i Systemindstillinger?
    I menuen Systemindstillinger på macOS findes Adgangskoder ved siden af Internetkonti og Wallet & Apple Pay.
  3. Log ind med Touch ID, eller angiv adgangskoden til din brugerkonto. Du kan også godkende din adgangskode med dit Apple Watch, der kører watchOS 6 eller en nyere version.
  4. Vælg et websted, og klik på Rediger.
    Når du vælger et websted til venstre, kan du se felterne Brugernavn og Adgangskode samt knappen Rediger.
  5. Hvis du vil slette en adgangskode, skal du klikke på Slet adgangskode. Hvis du vil opdatere en adgangskode, kan du ændre adgangskoden og derefter klikke på Gem.
    Når du har klikket på Rediger, kan du se dit brugernavn og din adgangskode, og du kan ændre eller slette din adgangskode.

Se gemte adgangskoder i Safari

1. Åbn Safari.
  2. Vælg Indstillinger i menuen Safari, og klik derefter på Adgangskoder.
  3. Log ind med Touch ID, eller angiv adgangskoden til din brugerkonto. Du kan også godkende din adgangskode med dit Apple Watch, der kører watchOS 6 eller en nyere version.
  4. Vælg et websted, og klik på Rediger.
    Når du vælger et websted, kan du se felterne Brugernavn og Adgangskode samt knappen Rediger.
  5. Hvis du vil slette en adgangskode, skal du klikke på Slet adgangskode. Hvis du vil opdatere en adgangskode, kan du ændre adgangskoden og derefter klikke på Gem.
    Når du har klikket på Rediger, kan du se dit brugernavn og din adgangskode, og du kan ændre eller slette din adgangskode.

Du kan også bruge Siri til at se dine adgangskoder ved at sige noget i retning af "Hej Siri, vis mine adgangskoder".

Gem dine adgangskoder på tværs af dine enheder med iCloud-nøglering

Få automatisk udfyldt dine Safari-brugernavne og -adgangskoder, kreditkortoplysninger med mere på enhver enhed, du godkender. Din iCloud-nøglering holder dine adgangskoder og andre følsomme oplysninger opdateret på tværs af din iPhone, iPad, iPod touch, Mac og pc.

Læs mere om, hvordan du slår iCloud-nøglering til eller indstiller iCloud-adgangskoder på din pc.

Se, hvilke lande og områder der understøtter iCloud-nøglering

Brug Autoudfyld til at gemme kreditkortoplysninger

Autoudfyld udfylder automatisk ting som dine tidligere gemte kreditkortoplysninger, kontaktoplysninger fra appen Kontakter med mere.

Se, hvordan du indstiller og bruger Autoudfyld i Safari på din Mac