Skift fra iBooks Author til Pages

Med Pages kan du oprette og samarbejde om bøger fra din Mac, iPad og iPhone samt fra iCloud.com.

Om iBooks Author

iBooks Author opdateres ikke længere og er ikke længere tilgængelig for nye brugere. Hvis du tidligere har downloadet appen, kan du stadig få adgang til den fra din købsoversigt i App Store. Du kan fortsætte med at bruge iBooks Author på macOS 10.15 og tidligere versioner, og de bøger, der tidligere er udgivet til Apple Books fra iBooks Author, vil fortsat være tilgængelige. Du kan også åbne og redigere iBooks Author-arkiver (.iba) i Pages.

Sådan opretter du en bog i Pages

Du kan oprette bøger fra din Mac, iPad og iPhone samt fra iCloud.com.

Opret og del bøger

Du kan oprette, samarbejde om og udgive bøger.

Design bøger

Pages indeholder mange funktioner, du kan bruge til at designe din bog.

Føj medier til bøger

Du kan tilføje video, billedgallerier, tegninger, lyd og mere i din bog.

*Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Organiser bøger

Du kan definere bogens struktur og form.

Send feedback

Hvis du har feedback eller forslag til funktioner i Pages, vil vi gerne høre det.