Hvis saldoen på dit rejsekort ikke opdateres i appen Wallet

Se, hvad du kan gøre, hvis du sætter penge ind på dit rejsekort i Wallet, og saldoen ikke opdateres.

Hvis saldoen på dit rejsekort er forkert

Start med at genstarte din iPhone. Hvis din saldo stadig er forkert, skal du følge disse trin:

1. Åbn appen Wallet på din iPhone.
  2. Tryk på dit rejsekort, og tryk derefter på knappen Mere Mere info.
  3. Slå Servicefunktion til, og godkend med Face ID, Touch ID eller din adgangskode.
  4. Tryk på kortet for at slå Servicefunktion fra.
  5. Se, om din saldo er opdateret.

Hvis du ikke mener, at dine transaktioner er nøjagtige, efter at du har slået Servicetilstand til eller fra, skal du kontakte udstederen af rejsekortet for at få det bekræftet.

Kontroller, om du blev opkrævet betaling

Se på transaktionerne for det betalingskort, som du har brugt til at sætte penge ind på dit rejsekort i appen Wallet. Hvis du kan se betalingen på din kontooversigt, er saldoen på dit rejsekort muligvis korrekt, selv hvis saldoen i appen Wallet viser et andet beløb.