Hvis saldoen på dit rejsekort ikke opdateres i Apple Wallet

Se, hvad du kan gøre, hvis du sætter penge ind på dit rejsekort i Apple Wallet med Apple Pay, og saldoen ikke opdateres.

Først skal du genstarte din iPhone.

Hvis din saldo stadig er forkert, skal du kontrollere de seneste transaktioner Hvis du kan se betalingen på din kontooversigt, er saldoen på dit rejsekort muligvis korrekt, selv hvis saldoen i appen Wallet viser et andet beløb.

Hvis din saldo stadig ikke opdateres, og du ikke kan se betalingen i din transaktionshistorik:

1. Åbn appen Wallet på din iPhone, og tryk derefter på dit rejsekort.

2. Tryk på knappen MereBilledtekst mangler, og tryk derefter på Kortoplysninger.

3. Hvis du ser indstillingen, skal du slå Servicefunktion til og derefter godkende med Face ID, Touch ID eller din adgangskode.

4. Tryk på dit kort for at slå Servicefunktion fra.

Hvis disse trin ikke fungerer, skal du kontakte udstederen af rejsekortet.