Hvis saldoen på dit rejsekort ikke opdateres i appen Wallet

Se, hvad du kan gøre, hvis du sætter penge ind på dit rejsekort i Wallet, og saldoen ikke opdateres.

Kontroller transaktioner på dit kredit- eller debetkort eller dit forudbetalte kort

Se transaktionerne for det betalingskort, som du har brugt til at sætte penge ind på dit rejsekort i appen Wallet. Hvis du kan se gebyret på din kontooversigt, er saldoen på dit rejsekort muligvis korrekt, selv hvis saldoen i appen Wallet viser et andet beløb.

Hvis saldoen på dit rejsekort ikke er korrekt

1. Åbn appen Wallet på din iPhone.
  2. Tryk på dit rejsekort, og tryk derefter på knappen Mere Mere info.
  3. Slå Servicefunktion til, og godkend med Face ID, Touch ID eller din adgangskode.

Tryk på kortet for at slå Servicefunktion fra.

Hvis din saldo stadig er forkert, skal du genstarte din iPhone.