Indstil Apple Music-appen på dit smart-tv fra Samsung

Hvis du abonnerer på Apple Music, har du adgang til sange, playlister og musikvideoer fra Apple Music-kataloget. Følg med i din yndlingsmusik med perfekt timede sangtekster. Og få adgang til dit musikbibliotek direkte fra dit smart-tv.

Du skal bruge nedenstående

Indstil Apple Music-appen

1. Gå til sektionen for apps på dit smart-tv.
  2. Åbn appen Apple Music.
  3. Vælg Fortsæt på velkomstskærmen.
  4. Vælg "Allerede abonnent?"
  5. Herefter kan du logge på med det Apple-id og den adgangskode, som du bruger med dit Apple Music-abonnement, og fuldføre indstillingen på to måder:
    • Log ind på mobilenhed: Brug kameraet på din telefon til at scanne QR-koden på tv-skærmen. Følg derefter vejledningen på din mobilenhed for at logge ind med dit Apple-id og afslutte indstillingen.
    • Log ind på dette tv: Brug den fjernbetjening, der fulgte med dit tv, for at logge manuelt ind med dit Apple-id og fuldføre indstillingen.

Hvis du vil tilføje ekstra Apple-id-konti til Apple Music, skal du gå til Indstillinger > Konti.

Når du har indstillet Apple Music-appen, kan du gennemse og afspille musik fra Apple Music-kataloget og dit musikbibliotek.

Du kan også følge med, mens du lytter, med perfekt timede sangtekster. Når du afspiller en sang, vises teksterne automatisk på din skærm.

Noget af indholdet i dit musikbibliotek vil muligvis ikke være tilgængeligt i Apple Music-appen på dit smart-tv. Og nogle af funktionerne i Apple Music er ikke tilgængelige i Apple Music-appen på dit smart-tv.

Nulstil Apple Music-appen

Du kan gendanne Apple Music-appen til de oprindelige indstillinger, fjerne alle dine personlige oplysninger og logge ud af alle konti. Hvis du nulstiller Apple Music-appen på et smart-tv, der også er logget på Apple TV-appen, gendannes Apple TV-appen også til de oprindelige indstillinger.

• Hvis du vil gendanne Apple Music-appen eller Apple TV-appen på dit smart-tv, skal du åbne den pågældende app og derefter gå til Indstillinger > Nulstil Apple TV og Apple Music.
  • Hvis du blot vil logge af Apple Music-appen på dit smart-tv, skal du åbne Apple Music-appen og gå til Indstillinger > Konti.

Sådan gør du, hvis du er logget ind på et smart-tv, du ikke længere har adgang til

Hvis du har brugt dit Apple-id til at logge på Apple Music-appen på en anden persons smart-tv eller et smart-tv, du ikke længere har adgang til, skal du følge disse trin for at logge ud.

På din Mac eller pc:

1. Gå til appleid.apple.com, og log ind med dit Apple-id og din adgangskode.
  2. Rul ned til enheder, og vælg dit smart-tv.
  3. Vælg Fjern fra konto.

På iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå til Indstillinger > [dit navn].
  2. Rul ned, og tryk på dit smart-tv.
  3. Tryk på Fjern fra konto.

Læs mere

Tilgængeligheden af Apple Music-appen kan variere alt efter land og område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område. Funktioner til Apple Music-appen og understøttede enheder kan også variere alt efter land og område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.