Hvis du ikke kan modtage e-mails på din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du ikke kan modtage e-mails i appen Mail på din iPhone, iPad eller iPod touch, er der nogle ting, du kan prøve.

Før du begynder

Der er nogle ting, du skal være opmærksom på og kontrollere:

• Når du opretter en iOS- eller iPadOS-sikkerhedskopi i iCloud eller iTunes, sikkerhedskopieres dine e-mailindstillinger, men ikke dine e-mails. Hvis du sletter eller ændrer indstillingerne for e-mailkontoen, kan det ske, at tidligere downloadede e-mails fjernes fra din enhed.
  • Sørg for, at enheden har forbindelse til internettet.
  • Kontakt din e-mailudbyder for at finde ud af, om deres tjeneste er midlertidigt ude af drift.
  • Hvis du ikke har adgang til din e-mail, eller hvis du ikke kan sende og modtage beskeder med din e-mailadresse, der ender på @icloud.com, kan du klikke her for at se, hvad du skal gøre.

Kontroller din e-mailadresse og adgangskode

Hvis du bliver bedt om at angive en adgangskode til din e-mailkonto i Mail, skal du sørge for, at du angiver den korrekte adgangskode. Du kan kontrollere din e-mailadresse og adgangskode ved at logge på e-mailudbyderens websted.

Hvis der stadig vises fejl ved brugernavn eller adgangskode, skal du kontakte e-mailudbyderen eller systemadministratoren.

Kontroller indstillingerne for Hent og Meddelelser i Mail

Indstillingerne for Hent nye data er som standard baseret på, hvad din e-mailtjeneste tilbyder. Hvis Push ikke er tilgængelig som en indstilling, er din konto som standard sat til Hent. Disse indstillinger har betydning for, hvordan du modtager e-mail. Sådan justerer du disse indstillinger:

1. Gå til Indstillinger, og tryk på Adgangskoder & konti.
  2. Tryk på Hent nye data.
  3. Vælg en indstilling, f.eks. Automatisk eller Manuelt, eller vælg, hvor ofte appen Mail skal hente data.

I iOS 11 og nyere samt i iPadOS er indstillingen Automatisk valgt som standard. Enheden henter nye data i baggrunden, men kun når den lader op og har forbindelse til Wi-Fi.

Sørg for, at dine indstillinger for meddelelser for appen Mail er korrekte:

1. Gå til Indstillinger, og tryk derefter på Meddelelser.
  2. Tryk på Mail, og tryk derefter på en e-mailkonto.
  3. Tilpas indstillingerne for Advarsler, Lyde og Etiketter.

Kontakt din e-mailudbyder eller systemadministrator

1. Kontakt din e-mailudbyder, eller tjek deres statuswebside for at se, om deres tjeneste er nede.
  2. Spørg din e-mailudbyder eller systemadministrator, hvis du har aktiveret sikkerhedsfunktioner eller -begrænsninger for din e-mailkonto, f.eks. totrinsbekræftelse. Det kan være, at du skal bruge en særlig adgangskode eller bede din e-mailudbyder om at blive autoriseret til at sende og modtage e-mails på din enhed.
  3. Få din e-mailudbyder eller systemadministrator til at kontrollere, at indstillingerne for din e-mailkonto er korrekte.

Fjern din e-mailkonto, og indstil den igen

1. På din computer: Log på din e-mailudbyders websted. Kontroller, at alle dine e-mails er der, eller kontroller, at dine e-mails er arkiveret et andet sted end på din iOS-enhed.
  2. På din iOS-enhed: Gå til Indstillinger > Adgangskoder & konti.
  3. Tryk på den e-mailkonto, der skal fjernes.
  4. Tryk på Slet konto.
  5. Tilføj din konto igen.