Nyheder i firmwareopdateringerne til Apple Pro Display XDR

Læs om ændringer og funktioner i firmwareopdateringerne til Pro Display XDR.

Display Firmware 4.2.37

• Løser et problem, hvor indstillinger til intern kalibrering ikke anvendes, når du bruger Pro Display XDR Calibrator.

Kræver macOS 10.15.6 eller nyere.

Display Firmware 4.2.30

• Understøtter intern rekalibrering af skærmen ved hjælp af Pro Display XDR Calibrator. Giver mulighed for specifikke farvearbejdsgange, der muligvis kræver tilpasset kalibrering ved hjælp af et internt spektroradiometer. Læs mere

• Mindre stabilitetsforbedringer.

Kræver macOS 10.15.6 eller nyere.

Display Firmware 3.3.23

• Tilføjer funktioner til finjustering af den aktuelle kalibrering af Pro Display XDR ved at justere hvidpunkt og luminans, så de passer præcist til dit eget kalibreringsmål. Læs mere

• Mindre stabilitetsforbedringer.

Kræver macOS 10.15.5 eller nyere.

Display Firmware 2.2.2

• Tilføjer understøttelse af tilpassede Pro Display XDR-referencetilstande, som du kan skræddersy til dine arbejdsgange ved at indstille farveområde, hvidpunkt, luminans og overførselsfunktioner. Læs mere

• Mindre stabilitetsforbedringer.

Kræver macOS 10.15.4 eller nyere.

Tjek firmwareversionen

Hvis du vil kontrollere firmwareversionen for din Pro Display XDR, skal du trykke på og holde Alternativtasten på tastaturet nede, mens du vælger Apple-menuen  > Oplysninger om system på menulinjen, og derefter klikke på Grafik/skærme. I afsnittet Pro Display XDR vises firmwareversionen ud for Skærms firmwareversion.

Opdater firmwaren

Når du har installeret den version af macOS Når din Mac er klar til at installere firmwareopdateringen, bliver du muligvis bedt om at genstarte for at gennemføre installationen af opdateringen, hvorefter din skærm muligvis går i sort i et par minutter.

Notifikation om at genstarte for at opdatere Pro Display XDR med mulighederne Ikke nu eller Start igen

Hvis du vælger Ikke nu, når du bliver bedt om at opdatere, eller hvis du bemærker, at der mangler referencetilstande i forindstillingsmenuen, skal du muligvis tilslutte din skærm til strøm igen. Sørg for, at du er logget på en brugerkonto i macOS, afbryd strømmen til din skærm i 30 sekunder, og tilslut derefter din skærm til strøm igen.

Kontroller dine indstillinger

Slå følgende indstillinger til for at downloade firmwareopdateringen:

• I macOS Ventura eller en nyere version skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger, klikke på Generelt i indholdsoversigten og derefter klikke på Softwareopdatering til højre. Klik på infoknappenDer er ikke angivet et alternativ til billede ud for Automatiske opdateringer, og sørg for, at "Installer Sikkerheds­opdateringer og systemarkiver" og "Installer macOS-opdateringer" er slået til.

• I tidligere versioner af macOS skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger og derefter klikke på Softwareopdatering. Klik på Avanceret, og sørg derefter for, at "Installer systemdataarkiver og sikkerhedsopdateringer" og "Installer macOS-opdateringer" er markeret.