Nyheder i firmwareopdateringerne til Apple Pro Display XDR

Læs om ændringer og funktioner i Display Firmware 4.2.37, som er den nyeste firmwareopdatering til Pro Display XDR.

Display Firmware 4.2.37

• Løser et problem, hvor indstillinger til intern kalibrering ikke anvendes, når du bruger Pro Display XDR Calibrator.

Kræver macOS 10.15.6 eller en nyere version.

Display Firmware 4.2.30

• Understøtter intern rekalibrering af skærmen ved hjælp af Pro Display XDR Calibrator. Giver mulighed for specifikke farvearbejdsgange, der muligvis kræver tilpasset kalibrering ved hjælp af et internt spektroradiometer. Læs mere
  • Mindre stabilitetsforbedringer.

Kræver macOS 10.15.6 eller en nyere version.

Display Firmware 3.3.23

• Tilføjer funktioner til finjustering af den aktuelle kalibrering af Pro Display XDR ved at justere hvidpunkt og luminans, så de passer præcist til dit eget kalibreringsmål. Læs mere
  • Mindre stabilitetsforbedringer.

Kræver macOS 10.15.5 eller en nyere version.

Display Firmware 2.2.2

• Tilføjer understøttelse af tilpassede Pro Display XDR-referencetilstande, som du kan skræddersy til dine arbejdsgange ved at indstille farveområde, hvidpunkt, luminans og overførselsfunktioner. Læs mere
  • Mindre stabilitetsforbedringer.

Kræver macOS 10.15.4 eller en nyere version.

Kontroller, hvilken firmwareversion du har

Du kan kontrollere firmwareversionen for din Pro Display XDR ved at vælge Apple-menuen  > Om denne Mac, klikke på Systemrapport og derefter klikke på Grafik/skærme. I afsnittet Pro Display XDR vises firmwareversionen ud for Skærms firmwareversion.

Hvis din firmware ikke er opdateret

Når du har installeret den version af macOS, som firmwareopdateringen kræver, downloader din Mac opdateringen inden for 24 timer. Når din Mac er klar til at installere firmwareopdateringen, bliver du muligvis bedt om at genstarte for at gennemføre installationen af opdateringen, hvorefter din skærm muligvis går i sort i et par minutter.

Hvis du vælger Ikke nu, når du bliver bedt om at opdatere, eller hvis du bemærker, at der mangler referencetilstande i forindstillingsmenuen, skal du muligvis tilslutte din skærm til strøm igen. Sørg for, at du er logget på en brugerkonto i macOS, afbryd strømmen til din skærm i 30 sekunder, og tilslut derefter din skærm til strøm igen.

For at firmwareopdateringen kan downloades, skal du sørge for, at "Installer systemdataarkiver og sikkerhedsopdateringer" og "Installer macOS-opdateringer" er valgt i vinduet Avanceret under indstillingerne for Softwareopdatering.

Dette dokument opdateres, efterhånden som oplysningerne bliver tilgængelige.