Hvis du har glemt koden til din iPad

Har du glemt koden til din iPad? Læs om, hvordan du sætter din iPad i gendannelsesfunktion, så du kan slette den og indstille den igen.

Hvis du indtaster den forkerte kode på låseskærmen på din iPad for mange gange, vises der en advarsel om, at din iPad er deaktiveret. (Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ser "[Enhed] er ikke tilgængelig" eller "Sikkerhedslås" på din iPad.)

Hvis du ikke kan huske din kode, når du prøver igen, skal du bruge en computer til at sætte din iPad i gendannelsesfunktion. Denne proces sletter dine data og indstillinger, herunder din kode, og dermed får du mulighed for at indstille din iPad igen.

Når du har slettet din iPad, kan du gendanne dine data og indstillinger fra en sikkerhedskopi. Hvis du ikke har sikkerhedskopieret din iPad, kan du indstille den som en ny enhed og derefter downloade eventuelle data, du har i iCloud.

iPad, hvor skærmen iPad er slået fra vises.

Trin 1: Sørg for, at du har adgang til en computer (Mac eller pc)

Denne proces kræver en Mac eller pc. Hvis du bruger en pc, skal du sørge for, at den har Windows 10 eller nyere, og at iTunes er installeret. Desuden skal du bruge det kabel, der fulgte med din iPad, eller et andet kompatibelt kabel til at slutte din iPad til computeren.

Hvis du ikke har en computer, og du ikke kan låne en, skal du henvende dig i en Apple Store eller hos en Apple-autoriseret serviceudbyder for at få hjælp.

Trin 2: Sluk din iPad

1. Fjern kablet mellem computeren og din iPad, hvis den stadig er tilsluttet.
  2. Sluk din iPad ved hjælp af den metode, der gælder for din iPad-model:
    • Hvis din iPad ikke har knappen Hjem: Tryk på en af lydstyrkeknapperne og den øverste knap samtidigt, og hold dem nede, indtil mærket Sluk vises.
      Diagrammer af iPad-modeller, der viser den øverste knap og lydstyrkeknapperne
    • Hvis din iPad har knappen Hjem: Tryk på den øverste knap, og hold den nede, indtil mærket Sluk vises.
      Diagram af iPad, der viser den øverste knap
  3. Træk i mærket for at slukke din iPad, og vent et minut for at sikre, at den slukker helt.

Trin 3: Sæt din iPad i gendannelsesfunktion

1. Find den knap på din iPad, som du skal holde nede i næste trin, så du er klar:
    • iPad-modeller, der ikke har knappen Hjem, bruger den øverste knap.
      Diagram af iPad-modeller, der viser den øverste knap
    • iPad-modeller, der har knappen Hjem, bruger knappen Hjem.
      Diagram af iPad, der viser knappen Hjem
  2. Tryk på den korrekte knap for din iPad, og hold den nede, mens du slutter din iPad til computeren. Slip ikke knappen.
  3. Bliv ved med at holde knappen nede, indtil du ser skærmen for gendannelsesfunktion på din iPad, og slip derefter knappen.
    Diagram af iPad, der viser skærmen for gendannelsesfunktion
    Hvis du ser skærmen for adgangskode, skal du slukke din iPad og prøve igen.

Hvis du ikke kan få din iPad til at vise skærmen for gendannelsesfunktion, og du har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Trin 4: Gendan din iPad

1. Find din iPad i Finder eller i iTunes på den computer, den er tilsluttet. (Læs mere om, hvordan du finder din tilsluttede iPad.)
  2. Vælg Gendan, når du får valget mellem at gendanne eller opdatere. Din computer downloader software til din iPad og starter gendannelsesprocessen. Hvis overførslen tager mere end 15 minutter, og din enhed afslutter skærmen for gendannelsesfunktion, skal du lade overførslen slutte og derefter slukke din iPad og prøve igen.
  3. Vent på, at processen afsluttes.
  4. Kobl din iPad fra computeren, og indstil og brug derefter din iPad

Har du brug for mere hjælp?

Hvis du ikke kan fuldføre nogen af disse trin, hvis du stadig bliver bedt om en kode, eller hvis du har brug for anden hjælp, kan du kontakte Apple-support.