Hvis du har glemt adgangskoden til din iPad, eller hvis din iPad er deaktiveret

Hvis du har glemt adgangskoden til din iPad, eller hvis du får en meddelelse om, at din iPad er deaktiveret, kan du læse om, hvad du kan gøre.

Hvis du indtaster den forkerte adgangskode for mange gange, får du en meddelelse om, at din iPad er deaktiveret. Hvis du ikke kan huske adgangskoden, skal du slette indholdet på din iPad. Derved sletter du dine data og indstillinger, herunder adgangskoden.

Hvis du har taget en sikkerhedskopi af din iPad, kan du gendanne dine data og indstillinger, når du har gendannet din iPad. Hvis du aldrig har taget en sikkerhedskopi af din iPad, før du glemte din adgangskode, kan du ikke gemme dataene på din iPad. Følg trinnene nedenfor for at slette din adgangskode.

Du skal bruge en computer for at følge disse trin. Hvis du ikke har en computer, kan du prøve at låne en af en ven eller henvende dig i en Apple Store-butik eller hos en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Fjern adgangskoden på en iPad, der har Face ID

1. Kontroller, at din iPad ikke er sluttet til din computer.
  2. Hold den øverste knap nede sammen med en af lydstyrkeknapperne, indtil mærket Sluk vises. Træk i mærket for at slukke din iPad. Slut derefter din iPad til din computer, mens du holder den øverste knap nede. Bliv ved med at holde den øverste knap nede, indtil du ser skærmen for gendannelse.
  3. Hvis du har taget en sikkerhedskopi af din iPad, efter du har fjernet adgangskoden, kan du gendanne dine data og indstillinger.

Fjern adgangskoden på en iPad, der har knappen Hjem

1. Kontroller, at din iPad ikke er sluttet til din computer.
  2. Hold den øverste knap nede, indtil mærket Sluk vises. Træk i mærket for at slukke din iPad. Slut derefter din iPad til din computer, mens du holder knappen Hjem nede. Bliv ved med at holde knappen Hjem nede, indtil du ser skærmen for gendannelse.
  3. Hvis du har taget en sikkerhedskopi af din iPad, efter du har fjernet adgangskoden, kan du gendanne dine data og indstillinger.

Gendan din iPad

1. Find din iPad på din computer. Når du får valget mellem at gendanne og opdatere, skal du vælge Gendan. Finder eller iTunes downloader software til din iPad. Hvis det tager mere end 15 minutter, afslutter din iPad gendannelsesfunktionen, og du skal gentage trinnene ovenfor for at fjerne din adgangskode.
  2. Vent på, at processen afsluttes. Derefter kan du indstille og bruge din iPad.

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis du ikke kan gendanne eller opdatere din iPad ved hjælp af gendannelsesfunktionen, eller du ikke kan bruge gendannelsesfunktionen på grund af en knap, der er ødelagt eller sidder fast, kan du kontakte Apple-support. Følg derefter trinnene for at anmode om service til din iPad.