Slet spamkalendere og -begivenheder på iPhone

Hvis du får uønskede kalenderinvitationer eller notifikationer om begivenheder, har du måske ved en fejl abonneret på en spamkalender. Hvis du vil fjerne begivenhederne, skal du slette kalenderabonnementet.

Sådan fjerner du kalenderspam på din iPhone i iOS 14.6 eller nyere

1. Åbn appen Kalendere.

2. Tryk på den uønskede Kalenderbegivenhed.

3. Tryk på Afmeld abonnement på denne kalender nederst på skærmen.

4. Tryk på Afmeld abonnement for at bekræfte.

Sådan fjerner du kalenderspam på din iPhone i tidligere versioner af iOS

1. Åbn appen Kalender.

2. Tryk på Kalendere nederst på skærmen.

3. Se efter en kalender, du ikke genkender. Tryk på knappen Mere infoBilledtekst mangler ud for den pågældende kalender, rul derefter ned, og tryk på Slet kalender.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du slette kalenderabonnementet i Indstillinger:

1. Åbn appen Indstillinger.

2. Tryk på Kalender > Konti. Hvis du bruger iOS 13, skal du i stedet trykke på Adgangskoder & konti > Konti.

3. Tryk på Abonnementskalendere.

4. Se efter en kalender, du ikke genkender. Tryk på den, og tryk derefter på Slet konto.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.