Slet downloadede bøger og lydbøger fra din enhed

Når du har slettet en bog, lagres den ikke på din enhed, men den er stadig tilgængelig i dit bibliotek på andre enheder.

Sådan sletter du bøger, lydbøger eller PDF-dokumenter fra din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan slette downloadede bøger med mere fra appen Apple Books eller lydbøger fra appen Indstillinger.

Fra appen Apple Books

1. Tryk på Bibliotek, og søg efter emnet. Hvis emnet er del af en serie, skal du først åbne serien.
  2. Tryk på Rediger i det øverste højre hjørne.
  3. Tryk på det emne, du vil fjerne, og tryk derefter på papirkurvssymbolet papirkurvssymbol.
  4. Hvis du vil fjerne emnet fra din enhed, skal du vælge Fjern overførsel. (Hvis emnet er et PDF-dokument eller ikke kommer fra Boghandel, kan du også trykke på Slet overalt for at slette det fra dit bibliotek).

Hvis knappen Hent vises ud for et emne, er emnet gemt i skyen og ikke downloadet på din enhed. Hvis du ikke ønsker, at emnet skal vises i skyen, kan du skjule emnet. Når du skjuler emnet, fjernes det fra din enhed, men du kan få adgang til det ved at trykke på loginknappen loginknap eller dit foto øverst på skærmen og derefter trykke på Administrer skjulte køb.

Hvis du har brugt din computer og et USB-kabel til manuelt at synkronisere bøger og lydbøger til din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du slå synkronisering fra for at fjerne disse emner.

Fra appen Indstillinger

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Generelt, og tryk derefter på iPhone-lagringsplads eller iPad-lagringsplads.
  3. Rul til Bøger, og tryk derefter på Bøger.
  4. Skub til venstre på en downloadet lydbog, og tryk derefter på Slet.

Sådan sletter du bøger, lydbøger eller PDF-dokumenter fra din Mac

1. Klik på Bibliotek øverst i vinduet, og klik derefter på Alle bøger i indholdsoversigten.
  2. Klik på det emne, du vil slette eller fjerne. Hvis emnet er del af en serie, skal du først åbne serien og derefter klikke på det.
  3. Vælg Rediger > Slet på menulinjen, og bekræft derefter, når du bliver bedt om det.

Hvis indstillingen til Slet er nedtonet, efter at du har klikket på Rediger, bliver emnet ikke downloadet til din Mac.