Sådan gør du, hvis du har glemt koden til Skærmtid

Læs mere om, hvordan du nulstiller din adgangskode til Skærmtid eller adgangskoden til Skærmtid for et medlem af din gruppe med Familiedeling.

Nulstil adgangskoden til Skærmtid for din personlige enhed

Nulstil adgangskoden til Skærmtid for dit barns enhed

Hvis du ikke kan nulstille din adgangskode til Skærmtid

Sådan nulstiller du adgangskoden til Skærmtid på din egen enhed

Følg trinnene nedenfor for at ændre din adgangskode til Skærmtid på iPhone, iPad, eller Mac.

På din iPhone eller iPad

1. Gå til Indstillinger > Skærmtid.

2. Tryk på Skift kode til Skærmtid, og tryk derefter på Skift kode til Skærmtid igen.

3. Tryk på Glemt koden?

The Forgot Passcode button is at the bottom of the screen.
  4. Indtast det Apple-id og den adgangskode,du brugte til at indstille adgangskoden til Skærmtid. Har du glemt adgangskoden til dit Apple-id?

5. Indtast en ny adgangskode til Skærmtid, og indtast den derefter igen for at bekræfte den.

På din Mac

1. Sørg for, at din Mac er opdateret til macOS Catalina 10.15.4 eller en nyere version.

2. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Skærmtid.

3. Klik på Skift kode og derefter på Glemt koden.

4. Indtast det Apple-id og den adgangskode,du brugte til at indstille adgangskoden til Skærmtid. Har du glemt adgangskoden til dit Apple-id?

5. Indtast en ny adgangskode til Skærmtid, og indtast den derefter igen for at bekræfte den.

Hvis du har Del på tværs af enheder slået til, opdateres din nye adgangskode til Skærmtid automatisk på de pågældende enheder efter nulstillingen.

Sådan nulstiller du adgangskoden til Skærmtid for dit barns enhed

Hvis du bruger Familiedeling til at administrere et barns konto, skal familiearrangøren nulstille adgangskoden på sin enhed.

På iPhone eller iPad

1. Gå til Indstillinger > Skærmtid på familiearrangørens enhed.

2. Rul ned, og vælg barnets navn under Familie.

3. Tryk på Skift kode til Skærmtid, og tryk derefter på Skift kode til Skærmtid igen. Bekræft derefter med Face ID, Touch ID eller adgangskoden til din enhed.

4. Indtast en ny adgangskode til Skærmtid, og indtast den derefter igen for at bekræfte den.

På Mac

1. Sørg for, at din Mac er opdateret til macOS Catalina 10.15.4 eller en nyere version.

2. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Skærmtid.

3. Vælg et barns navn i lokalmenuen.

4. Klik på Skift kode og derefter på Glemt koden.

5. Indtast det Apple-id og den adgangskode,du brugte til at indstille adgangskoden til Skærmtid. Har du glemt adgangskoden til dit Apple-id?

6. Indtast en ny adgangskode til Skærmtid, og indtast den derefter igen for at bekræfte den.

Hvis du har Del på tværs af enheder slået til, opdateres din nye adgangskode til Skærmtid automatisk på de pågældende enheder efter nulstillingen.

Hvis du ikke kan nulstille din adgangskode til Skærmtid

Hvis du ikke kan nulstille din adgangskode til Skærmtid, skal du kontrollere, at du bruger det samme Apple-id, som du brugte, da du indstillede adgangskoden til Skærmtid. Det kan være et andet Apple-id end det, du er logget ind med på din enhed. Hvis du er en del af en gruppe med Familiedeling, kan det være et familiemedlems Apple-id eller dit barns Apple-id.

Hvis du stadig oplever problemer efter at have nulstillet din kode til Skærmtid, skal du kontakte Apple-support.