Sådan gør du, hvis du har glemt adgangskoden til Skærmtid

Læs mere om, hvordan du nulstiller adgangskoden, hvis du har glemt den.

Følg trinnene nedenfor, hvis du har glemt din egen adgangskode til Skærmtid eller adgangskoden til Skærmtid for et medlem af din gruppe med Familiedeling. Hvis du har glemt adgangskoden til at låse din iPhone, iPad eller iPod touch op, eller du får en meddelelse om, at den er deaktiveret, skal du i stedet følge disse trin.

Sådan nulstiller du adgangskoden til Skærmtid på din egen enhed

Følg trinnene nedenfor for at ændre din adgangskode til Skærmtid på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Sørg for, at din enhed er opdateret til iOS 13.4 eller iPadOS 13.4 eller en nyere version
  2. Gå til Indstillinger > Skærmtid.
  3. Tryk på Skift kode til Skærmtid, og tryk derefter på Skift kode til Skærmtid igen.
  4. Tryk på Glemt koden?
  5. Indtast det Apple-id og den adgangskode*, du brugte til at oprette adgangskoden til Skærmtid.
  6. Indtast en ny adgangskode til Skærmtid, og indtast den derefter igen for at bekræfte den.

På en Mac

1. Sørg for, at din Mac er opdateret til macOS Catalina 10.15.4 eller en nyere version
  2. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Skærmtid.
  3. Klik på  Indstillinger nederst til venstre.
  4. Klik på Skift adgangskode og derefter på Glemt koden.
  5. Indtast det Apple-id og den adgangskode*, du brugte til at oprette adgangskoden til Skærmtid.
  6. Indtast en ny adgangskode til Skærmtid, og indtast den derefter igen for at bekræfte den.

Hvis du har Del på tværs af enheder slået til, opdateres din nye adgangskode til Skærmtid automatisk på de pågældende enheder efter nulstillingen.

Hvis du stadig oplever problemer efter at have nulstillet din adgangskode til Skærmtid, skal du kontakte Apple-support.

Sådan nulstiller du adgangskoden til Skærmtid for dit barns enhed

Hvis du bruger Familiedeling til at administrere et barns konto, kan adgangskoden ikke nulstilles fra barnets enhed. Følg trinnene nedenfor på familiearrangørens enhed for at nulstille adgangskoden til Skærmtid på dit barns enhed.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Sørg for, at familiearrangørens enhed er opdateret til iOS 13.4 eller iPadOS 13.4 eller en nyere version
  2. Gå til Indstillinger > Skærmtid på familiearrangørens enhed.
  3. Rul ned, og vælg barnets navn under Familie.
  4. Tryk på Skift kode til Skærmtid, og tryk derefter på Skift kode til Skærmtid igen. Du bliver muligvis bedt om at godkendte med Face ID, Touch ID eller adgangskoden til enheden.
  5. Indtast en ny adgangskode til Skærmtid, og indtast den derefter igen for at bekræfte den.

På en Mac

1. Sørg for, at din Mac er opdateret til macOS Catalina 10.15.4 eller en nyere version.
  2. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Skærmtid.
  3. Vælg barnets navn på rullemenuen i indholdsoversigten til venstre.
  4. Klik på  Indstillinger nederst til venstre.
  5. Klik på Skift adgangskode og derefter på Glemt koden.
  6. Indtast det Apple-id og den adgangskode*, du brugte til at oprette adgangskoden til Skærmtid.
  7. Indtast en ny adgangskode til Skærmtid, og indtast den derefter igen for at bekræfte den.

Hvis du har Del på tværs af enheder slået til, opdateres din nye adgangskode til Skærmtid automatisk på de pågældende enheder efter nulstillingen.

Hvis du stadig oplever problemer efter at have nulstillet din adgangskode til Skærmtid, skal du kontakte Apple-support.

*Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har glemt dit Apple-id eller din adgangskode

Læs mere

Brug din iPhone, iPad eller iPod touch til at indstille Skærmtid, se din brug og indstille grænser.

Brug din Mac til at indstille Skærmtid, se din brug og indstille grænser.