Tilslut en Bluetooth-mus eller et Bluetooth-pegefelt til din iPad

Læs mere om, hvordan du parrer din iPad med en trådløs mus eller et trådløst pegefelt.

Før du begynder

Tilslutning af Bluetooth-tilbehør til din iPad kræver iPadOS 13.4. Følgende iPad-modeller understøtter iPadOS 13 og nyere versioner:

• iPad Pro (alle modeller)
  • iPad Air 2 eller nyere

• iPad (5. generation) eller nyere
  • iPad mini 4 eller nyere

Find ud af, hvordan du kan identificere din iPad og opdatere softwaren.

Sådan tilslutter du en Bluetooth-mus eller et Bluetooth-pegefelt til din iPad

1. Tænd Bluetooth-tilbehøret, og placer det i nærheden af din iPad.
  2. Sørg for, at tilbehøret er i parringstilstand, eller at det er synligt.
    • Apple Magic Mouse og Magic Trackpad er nu klar til at blive parret.
    • Hvis du parrer tredjepartstilbehør, som du har anvendt sammen med en anden enhed, skal du følge trinnene for parringstilstand fra tilbehørets producent.
  3. Åbn appen Indstillinger på din iPad.
  4. Tryk på Bluetooth.
  5. Søg efter Bluetooth-tilbehøret under Andre enheder, og tryk derefter på dets navn for at parre det med din iPad.

Afhængigt af det tilbehør, du tilslutter, skal du muligvis udføre yderligere trin. Følg den vejledning, der vises på skærmen. Hvis du udfører parring med Apple Magic Mouse eller Magic Trackpad, og du bliver bedt om at indtaste en kode, skal du indtaste 0000 (fire nuller).

Hvis du har problemer med at tilslutte tilbehøret, kan du prøve disse tips.

iPadOS understøtter ikke rulning eller andre bevægelser med Apple Magic Mouse (1. generation) eller Magic Trackpad (1. generation).

Hvis du får vist en forbindelsesadvarsel

Ved brug af en Bluetooth-mus eller et Bluetooth-pegefelt sammen med din iPad får du muligvis vist en advarsel med teksten "Brug af dette tilbehør kan påvirke Wi-Fi- og Bluetooth-forbindelsen.”

Der kan opstå trådløs interferens, når du anvender Bluetooth-tilbehør sammen med visse iPad-modeller. Jo mere Bluetooth-tilbehør, der er tilsluttet til din iPad og er aktivt, desto større er sandsynligheden for, at du oplever problemer med den trådløse ydeevne.

Hvis dette sker, og du har forbindelsesproblemer, kan du prøve at frakoble eventuelt Bluetooth-tilbehør, som du ikke bruger. I Indstillinger > Bluetooth skal du trykke på knappen til oplysninger  ud for tilbehørets navn og derefter trykke på Afbryd forbindelse.

Genopret forbindelse, afbryd forbindelse, eller glem Bluetooth-tilbehøret

Når tilbehøret parres med din iPad for første gang, vises det under Mine enheder i Indstillinger > Bluetooth. Tryk på tilbehørets navn for at genoprette forbindelsen mellem tilbehøret og din iPad, når de ikke er forbundet.

Hvis du vil afbryde forbindelsen til tilbehøret eller få din iPad til at glemme tilbehøret, skal du trykke på knappen til oplysninger  ud for dets navn.

Læs mere

• Brug af trådløst udstyr sammen med din iPad sker på omtrent samme måde som brug af trådløst udstyr sammen med en stationær eller bærbar computer. Der er dog nogle funktioner, der gør oplevelsen unik for iPad. Læs mere om, hvordan du anvender en Bluetooth-mus eller et Bluetooth-pegefelt sammen med en iPad.
  • Du kan se batteriprocenten for din forbundne Bluetooth-mus eller dit forbundne Bluetooth-pegefelt i widgetten Batterier. Lær, hvordan du tilføjer widgets i dagsoversigten på din iPad.
  • Ser du ikke skærmtastaturet, når du har oprettet forbindelse til et pegefelt eller en mus? Tryk på pil ned-tasten  i genvejslinjen (i nederste højre hjørne), og hold den nede, indtil skærmtastaturet vises.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.