Sikkerhedscertificeringer til Apple-applikationer

Denne artikel indeholder referencer til vigtige produktcertificeringer, kryptografiske godkendelser og sikkerhedsvejledning til indbyggede Apple-applikationer, der leveres som en del af et operativsystem.

Ud over de generelle certificeringer, der er angivet her, kan der være udstedt andre certificeringer i henhold til specifikke sikkerhedskrav på nogle markeder.

Du kan kontakte os på security-certifications@apple.com, hvis du har spørgsmål.

Følgende dokumenter kan være nyttige i sammenhæng med disse certificeringer og valideringer:

Hvis du vil have yderligere oplysninger om offentlige certificeringer relateret til Apple Internet Services, henvises du til:

Hvis du vil have yderligere oplysninger om offentlige certificeringer relateret til applikationer fra Apple, henvises du til:

Hvis du vil have yderligere oplysninger om offentlige certificeringer relateret til operativsystemer fra Apple, henvises du til:

Hvis du vil have yderligere oplysninger om offentlige certificeringer relateret til hardware og tilknyttede firmwarekomponenter, henvises du til:

Godkendelse af kryptografimoduler

Alle Apple FIPS 140-2/-3-certifikater for godkendelse af overensstemmelse findes på CMVP-webstedet. Apple engagerer sig aktivt i godkendelsen af CoreCrypto User- og CoreCrypto Kernel-moduler for hver større udgivelse af et operativsystem. Godkendelse af overensstemmelse kan kun udføres i forhold til en endelig version af moduludgivelsen og sendes formelt ved den offentlige udgivelse af operativsystemet.

CMVP vedligeholder godkendelsesstatus for kryptografimoduler på fire separate lister, afhængigt af deres aktuelle status. Modulerne starter muligvis på listen Implementation Under Test List og fortsætter derefter på listen Modules in Process List. Når de er godkendt, vises de på listen over godkendte kryptografimoduler, og efter fem år flyttes de til den "historiske" liste.

I 2020 vedtog CMVP den internationale standard, ISO/IEC 19790, som grundlag for FIPS 140-3.

Hvis du vil have yderligere oplysninger om FIPS 140-2/-3-godkendelser, henvises du til Sikkerhed på Apples platforme.

Apples indbyggede applikationer bruger de kryptografiske moduler, der er godkendt som en del af den underliggende platform. Disse er vist i nedenstående tabel.

CMVP-certifikatnummer

Modulnavn

Modultype

SL

Godkendelsesdato

Dokumenter

Se Implementation Under Test List og Modules in Process List.

iOS 12

3438

Apple CoreCrypto Kernel Module v9.0 for ARM

SW

1

23-04-2019

3433

Apple CoreCrypto User Module v9.0 for ARM

SW

1

11-04-2019

3523

Apple Secure Key Store Cryptographic Module v9.0(sepOS)

HW

2

10-09-2019

iOS 11

3148

Apple CoreCrypto User Module v8.0 for ARM

SW

1

2018-03-092018-05-222018-07-06

3147

Apple CoreCrypto Kernel Module v8.0 for ARM

SW

1

2018-03-092018-05-172018-07-03

3223

Apple Secure Key Store Cryptographic Module v1.0(sepOS)

HW

1

10-09-2019

Common Criteria-certificeringer (CC)

NIAP beholder typisk evalueringer på listen over produkter, der opfylder kravene, i to år, hvorefter de gennemgås for at tjekke, om de stadig opfylder kravene i den aktuelle politik for forsikringsvedligeholdelse. CC-portalen kan beholde produkter på listen over certificerede produkter i fem år.

Common Criteria-portalen

Hvis du vil have yderligere oplysninger om Common Criteria-certificeringer, henvises du til Sikkerhed på Apples platforme.

I 2018 indledte Apple sikkerhedsevalueringer af nøgleapplikationer på iOS 11 med applikationerne Safari (browseren) og Kontakter. Apple har fortsat disse evalueringer af applikationer på iOS 12 i 2019 og iOS 13 i 2020.

Apple vil fortsætte med at udføre sikkerhedsevalueringer af vigtige applikationer i forbindelse med fremtidige udgivelser af operativsystemet.

Skema-id

Titel

Beskyttelsesbeskrivelser

Dato for certificeringen

Dokumenter

Evalueringer med NIAP, der er udgivet som igangværende, vises på Produkter under evalueringProdukter under evaluering

iOS 13

11060

Safari i Apple iOS 13 og iPadOS 13

Beskyttelsesbeskrivelser til SW for applikationerEP til webbrowsere

2020-06-05

11050

Kontakter i Apple iOS 13 og iPadOS 13

Beskyttelsesbeskrivelser til SW for applikationer

2020-06-05

iOS 12

10960

Safari i iOS 12

Beskyttelsesbeskrivelser til SW for applikationerEP til webbrowsere

12-06-2019

10961

Kontakter i iOS 12

Beskyttelsesbeskrivelser til SW for applikationer

28-02-2019

iOS 11

10916

Safari i iOS 11

Beskyttelsesbeskrivelser til SW for applikationerEP til webbrowsere

09-11-2018

10915

Kontakter i iOS 11

Beskyttelsesbeskrivelser til SW for applikationer

13-09-2018

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.