Hvis et emne eller en enhed er forbundet med et andet Apple-id

Hvis du forsøger at indstille en Apple-enhed, en AirTag eller et emne på Find-netværket, og du får vist en meddelelse om, at emnet er forbundet med et andet Apple-id, skal enheden eller emnet fjernes fra det Apple-id, før du kan oprette forbindelse til et nyt Apple-id. Den tidligere ejer skal muligvis følge disse trin.

Fjern et emne fra Find-netværket eller en enhed fra dit Apple-id

Følg disse trin for at fjerne enheder som AirPods (3. generation), AirPods Pro, AirPods Max og iPhone-kortholder i læder, Apple-emner som AirTag eller emner i Find-netværket.

Disse trin fjerner også Låsning af Find, som er forbindelsen mellem enheden eller emnet med et Apple-id. Låsning af Find skal fjernes, før du kan knytte enheden eller emnet til et andet Apple-id.

• Hvis enheden eller emnet er knyttet til den tidligere ejers Apple-id, skal den tidligere ejer følge disse trin for at fjerne enheden eller emnet fra vedkommendes Apple-id.
  • Enheden eller emnet skal forbindes via Bluetooth til den iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, der bruges til at fjerne enheden eller emnet, og enheden eller emnet skal være inden for Bluetooth-rækkevidde.

Disse trin er den eneste måde at fjerne et emne fra et Apple-id og fjerne Låsning af Find. De kan udføres fra enhver iPhone, iPad eller iPod touch eller Mac, der er logget ind med det samme Apple-id. Apple kan ikke fjerne Låsning af Find for dig.

Sådan fjerner du AirPods, AirTag eller et andet emne på Find-netværket eller en enhed fra et Apple-id på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Sørg for, at enheden eller emnet er forbundet via Bluetooth til din iPhone, iPad eller iPod touch og er inden for Bluetooth-rækkevidde.
  2. Åbn appen Find, og tryk derefter på fanen Genstande eller fanen Enheder.
  3. Tryk på den genstand eller enhed, du vil fjerne, og skub derefter op på håndtaget.
    Når du har trykket på et emne eller en enhed i appen Find, skal du skubbe op for at se flere muligheder.
  4. Tryk på Fjern genstand eller Fjern denne enhed, og bekræft derefter ved at trykke på Fjern.
    Tryk på Fjern emne for at fjerne et emne fra Find og fjerne Låsning af Find.

Sådan fjerner du AirPods eller en anden enhed i Find-netværket fra et Apple-id på Mac

1. Sørg for, at enheden er forbundet via Bluetooth til din Mac og er inden for Bluetooth-rækkevidde.
  2. Åbn appen Find.
  3. Vælg fanen Enheder.
  4. Vælg den enhed, der skal fjernes.
  5. Klik på knappen Flere oplysninger  på kortet.
  6. Klik på Fjern denne enhed.

AirTag og emner i Find-netværket kan kun fjernes fra et Apple-id på iPhone, iPad eller iPod touch.

Indstil dit emne i Find-netværket eller din enhed med et andet Apple-id

For at starte indstillingen skal den nye ejer holde enheden, AirTag eller emnet i Find-netværket i nærheden af sin iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis du ikke kan fjerne enheden eller emnet fra et Apple-id

Hvis du ikke kan fjerne enheden eller emnet fra et Apple-id, bør du nulstille det.

Når du nulstiller din enhed eller dit emne, vises lokalitetsoplysningerne ikke til den forrige ejer. Du vil dog stadig ikke kunne knytte enheden eller emnet til et andet Apple-id.