Brug knappen Hjem, sideknappen og andre knapper på din iPad

Læs mere om knapper og kontakter på din iPad.

Hvis knappen Hjem findes på din iPad

Billede med knappernes placering på iPad.
No alt supplied for Image

Øverste knap

Tryk her for at aktivere din enhed eller indstille den til vågeblus. Tryk på den øverste knap, og hold den nede for at tænde eller slukke din enhed.

No alt supplied for Image

Knappen Hjem

Brug knappen Hjem til at låse din iPad op eller betale med Touch ID. Tryk en enkelt gang på knappen Hjem for at gå til hjemmeskærmen. Tryk på knappen, og hold den nede for at aktivere Siri.

No alt supplied for Image

Lydstyrkeknapper

Bruges til at justere lydstyrken, når du lytter til musik, ser videoer eller spiller spil.

No alt supplied for Image

Sidekontakt (visse iPad-modeller)

Bruges til at slå lyde og advarsler fra på din iPad eller til at slå Skærmlås til eller fra.

Hvis din iPad ikke har knappen Hjem

Billede med knappernes placering på iPad.
No alt supplied for Image

Øverste knap

Tryk her for at aktivere din enhed eller indstille den til vågeblus. Tryk på knappen, og hold den nede for at aktivere Siri. Hvis din iPad har Touch ID, skal du bruge den øverste knap til at låse din iPad op eller betale med Touch ID.

No alt supplied for Image

Lydstyrkeknapper

Bruges til at justere lydstyrken, når du lytter til musik, ser videoer eller spiller spil.

Brug lydstyrkeknapperne

På mange iPad-modeller øger lydstyrkeknappen tættest på den øverste knap som standard lydstyrken, og lydstyrkeknappen længst væk fra den øverste knap sænker lydstyrken, uanset hvordan du holder din iPad:

Billede med knappernes placering på iPad.

Dynamiske lydstyrkeknapper justeres automatisk, når du roterer din iPad. Så du skruer op for lyden med knappen til højre eller den øverste knap, og du skruer ned for lyden med knappen til venstre eller den nederste knap, uanset hvordan du holder din iPad.

Disse iPad-modeller har dynamiske lydstyrkeknapper, der altid er aktiveret:

• iPad Pro 11” (4. generation)

• iPad Pro 12,9" (6. generation)

• iPad (10. generation)

• iPad mini (6. generation)

• iPad Air (5. generation)

På andre iPad-modeller med iOS 15.4 og nyere versioner kan du slå dynamiske lydstyrkeknapper til eller fra:

1. Sørg for, at din iPad har iPadOS 15.4 eller en nyere version.

2. Gå til Indstillinger > Lyde.

3. Slå Fixed Position Volume Controls (Fast position for lydstyrkeknapper) til, hvis lydstyrkeknapperne altid skal have samme funktionsmåde. Slå det fra, hvis lydstyrkeknapperne skal ændres dynamisk afhængigt af retningen på din iPad.

Hvis et sprog skrives fra højre mod venstre, skal du skrue op for lyden med knappen til venstre eller den øverste knap og ned for lyden med knappen til højre eller den nederste knap. Hvis du har slået Skærmlås til på din iPad, fungerer lydstyrkeknapperne ud fra den retning, som iPad-enheden er låst til.
Billede med knappernes placering på iPad.
Billede med knappernes placering på iPad.