Brug Kontrolcenter på din iPad

Kontrolcenter giver dig direkte adgang til de ting, du bruger mest. Du kan bruge Kontrolcenter til hurtigt at tage billeder, slå Wi-Fi til, styre dit Apple TV og meget mere.

No alt supplied for Image

Sådan åbner og lukker du Kontrolcenter

• Du åbner Kontrolcenter ved at skubbe ned fra øverste højre hjørne af skærmen.

• Luk Kontrolcenter ved at skubbe op fra bunden af skærmen eller trykke på skærmen.

Læs om, hvordan du åbner og lukker Kontrolcenter på iPhone og iPod touch.

Sådan tilpasser du indstillingerne

Har du brug for hurtigt at justere skærmens lysstyrke eller ændre lydstyrken? Du kantilpasse dine indstillinger for Kontrolcenter for at komme til dine apps, indstillinger og funktioner med nogle få tryk.

Er du ikke sikker på, hvad du kan i Kontrolcenter? Se listen over apps, indstillinger og funktioner.