Roter skærmen på din iPad

Skærmen på din iPad kan rotere, så du kan se apps – som Safari og Beskeder – i stående eller liggende format. Læs mere om at rotere skærmen på iPad, eller få hjælp, hvis funktionen ikke virker.

Visse apps understøtter ikke rotation, så din skærm roterer muligvis ikke, når du er i disse apps, selvom rotation er slået til.

Sådan roterer du skærmen på din iPad

1. Kontroller, at skærmlåsen er slået fra: Skub nedad fra skærmens øverste højre hjørne for atopen Control Center. Then tap the Rotation Lock buttonNo alt supplied for Image to make sure it's off.

iPad screen showing Control Center.
  2. Vend din iPad vandret.

Hvis skærmen stadigvæk ikke roterer, kan du prøve an anden app, f.eks. Safari eller Beskeder, som virker i liggende format, for at se, om din iPad har en kontakt på siden.

Hvis du har en ældre iPad, skal du kontrollere, om den har en kontakt på siden

Hvis du ikke kan se Rotationslås-knappenIngen alt leveret for billede, skal du kontrollere, om din iPad har en sidekontakt. Hvis du har en ældre iPad med en kontakt på siden, kan du indstille kontakten til at låse skærmretningen eller slå lyden fra.

Åbn Indstillinger > Generelt. Vælg den ønskede indstilling under "Brug kontakten på siden til at".

Billede af siden af iPad med visning af kontakt på siden.

Kontroller den app, du bruger

Husk, at ikke alle apps understøtter rotation. Hvis nogle apps på din iPad kan rotere som forventet, mens andre ikke kan, har udviklerne bygget de sidstnævnte apps til ikke at kunne rotere.

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis skærmen på din iPad stadigvæk ikke vil rotere, skal du kontakte Apple-support.