Sådan tager du et skærmbillede på en iPad

Gem hurtigt det, der vises på din skærm.

Sådan tager du et skærmbillede på en iPad med Face ID

1. Tryk på den øverste knap og knappen Lydstyrke op samtidigt.
  2. Slip hurtigt begge knapper.
  3. Når du har taget et skærmbillede, vises der midlertidigt en miniature nederst til venstre på din skærm. Tryk på miniaturen for at åbne den, eller skub til venstre for at fjerne den.

Sådan tager du et skærmbillede på en iPad med Touch ID

1. Tryk på den øverste knap og knappen Hjem samtidigt.
  2. Slip hurtigt begge knapper.
  3. Når du har taget et skærmbillede, vises der midlertidigt en miniature nederst til venstre på din skærm. Tryk på miniaturen for at åbne den, eller skub til venstre for at fjerne den.

Sådan finder du dine skærmbilleder

Åbn Fotos, og gå derefter til Album > Skærmbilleder.