Sådan tager du et skærmbillede på en iPad

Gem hurtigt det, der vises på din skærm.

Sådan tager du et skærmbillede på en iPad uden en Hjem-knap

1. Tryk på den øverste knap og en af lydstyrkeknapperne samtidigt.*
  2. Slip hurtigt begge knapper.
  3. Når du har taget et skærmbillede, vises der midlertidigt en miniature nederst til venstre på din skærm. Tryk på miniaturen for at åbne den, eller skub til venstre for at fjerne den.

Sådan tager du et skærmbillede på en iPad med en Hjem-knap

1. Tryk på den øverste knap og knappen Hjem samtidigt.*
  2. Slip hurtigt begge knapper.
  3. Når du har taget et skærmbillede, vises der midlertidigt en miniature nederst til venstre på din skærm. Tryk på miniaturen for at åbne den, eller skub til venstre for at fjerne den.

* Hvis du ikke er sikker på, hvilken knap der gør hvad, kan du finde ud af det på din iPad.

Sådan finder du dine skærmbilleder

Åbn Fotos, og gå derefter til Album > Skærmbilleder.