Afspil Apple Podcasts med Alexa

Bed Alexa om at afspille dine foretrukne podcasts.

Forudsætninger

• En Amazon Fire TV- eller Amazon Echo-enhed

• Den iPhone, iPad eller Android-enhed, du brugte til indstillingen

• Amazon Alexa-appen installeret på din enhed

Hvis du vil bruge alle funktionerne med Apple Podcasts på Alexa, skal du sørge for, at du opdaterer til den nyeste version af iOS eller iPadOS. Du bør også tjekke App Store eller Google Play Butik for at se, om der er opdateringer til Amazon Alexa-appen.

Hvis du har brug for hjælp til indstilling eller brug af Alexa, din Amazon Echo-enhed eller Amazon Fire TV-enhed, kan du få hjælp fra Amazon.

Apple Podcasts til Alexa er kun tilgængelig i visse lande og områder.*

Indstil Apple Podcasts til Alexa

Hvis du vil starte eller genoptage en episode med Alexa fra det punkt, hvor du slap, skal du knytte Apple Podcasts til Amazon Alexa-appen.

1. Åbn Amazon Alexa-appen, og tryk derefter på fanen More (Mere) nederst på skærmen.

2. Tryk på Settings (Indstillinger).

3. Rul ned, og tryk på Music & Podcasts (Musik og podcasts).

4. Tryk på Link New Service (Forbind ny tjeneste), og tryk derefter på knappen Apple Podcasts.

5. Tryk på Enable to Use (Slå til for brug), og tryk derefter på Settings (Indstillinger).

6. Tryk på Link Account (Forbind konto), og godkend derefter med Face ID, Touch ID eller din adgangskode.

Du kan også slå Apple Podcasts Skill til i Alexa Skills-butikken på nettet.

Bed Alexa om at spille Apple Podcasts

Sig f.eks. "Alexa, play Wow in the World on Apple Podcasts" (Alexa, spil Wow in the World på Apple Podcasts). Hvis du ikke vil sige "on Apple Podcasts" hver gang, kan du gøre Apple Podcasts til din standardtjeneste for podcasts.

1. Åbn Amazon Alexa-appen, og tryk derefter på fanen More (Mere) nederst på skærmen.

2. Tryk på Settings (Indstillinger).

3. Tryk på Music & Podcasts (Musik og podcasts).

4. Tryk på Default Services (Standardtjenester) under Settings (Indstillinger).

5. Tryk på Change (Skift) under Podcasts.

6. Tryk på Apple Podcasts.

Eksplicit indhold understøttes ikke med Alexa i nogle lande og områder.

Deaktiver Apple Podcasts i Alexa

1. Åbn Amazon Alexa-appen, og tryk derefter på fanen More (Mere) nederst på skærmen.

2. Tryk på Settings (Indstillinger).

3. Tryk på Music & Podcasts (Musik og podcasts).

4. Tryk på Apple Podcasts.

5. Tryk på Disable Skill (Deaktiver skill).

Når du slår Apple Podcasts Skill fra, fjernes din Apple Podcasts-konto også fra Amazon Alexa-appen.

*Apple Podcasts til Alexa er kun tilgængelig i Argentina, Australien, Østrig, Belgien, Brasilien, Canada, Chile, Colombia, Costa Rica, Danmark, Ecuador, Finland, Frankrig, Tyskland, Hongkong, Indien, Indonesien, Irland, Italien, Japan, Luxembourg, Malaysia, Mexico, Nederlandene, New Zealand, Norge, Peru, Filippinerne, Polen, Portugal, Puerto Rico, Saudi-Arabien, Singapore, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sverige, Schweiz, Taiwan, Thailand, Tyrkiet, De Forenede Arabiske Emirater, Storbritannien og USA.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.