Sådan gør du, hvis der vises en advarsel om, at din besked blev leveret som spam

iOS 13.3 og nyere versioner omfatter forbedringer, der minimerer omfanget af spam i appen Beskeder, hvilket kan have indvirkning på visse beskeder, du sender.

Sådan gør du, hvis din besked leveres som spam

Hvis du forsøger at sende en besked til en person, og der vises en advarsel om, at beskeden blev leveret som spam, kan du prøve at gøre nogle af følgende ting:

• Bed den person, du forsøger at sende beskeden til, om at føje dit telefonnummer til sine Kontakter.
  • Bed den person, du forsøger at sende beskeden til, om at sende dig en besked for at starte en samtale.
  • Gå til Indstillinger > Beskeder > Send og modtag på din enhed, og sørg for, at det kun er dit telefonnummer, der er valgt under Start nye samtaler fra. Hvis dit Apple-id er valgt, leveres beskederne som spam.
    iPhone-skærm med en visning af indstillingerne for iMessage
  • Hvis du bruger en iPad eller iPod touch, skal du slå Videresendelse af sms til via din iPhone.