Hvis du får vist meddelelsen "Kunne ikke oprette Apple-id" eller "Kunne ikke indstille iCloud"

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du får vist en advarsel, når du prøver at indstille iCloud på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

Hvis du får vist meddelelsen "Kunne ikke oprette Apple-id"

Hvis du får vist meddelelsen "Kunne ikke oprette Apple-id", betyder det, at du har overskredet antallet af nye Apple-id'er, som du kan indstille med iCloud på en enkelt enhed inden for et år.

Hvis du får vist meddelelsen "Kunne ikke indstille iCloud"

Hvis du får vist meddelelsen "Kunne ikke indstille iCloud", betyder det, at du har overskredet antallet af Apple-id'er, som du kan indstille med iCloud på en enkelt enhed inden for et år.

Hvorfor fik jeg vist denne meddelelse?

Du får muligvis vist denne meddelelse, når:

• Du logger ind med et Apple-id, som du allerede har oprettet på nettet, på et Apple TV eller på en enhed fra en anden producent, men som du endnu ikke har indstillet med iCloud

• Du logger ind med et Apple-id, der kun har webadgang til iCloud

Hvad bør du gøre?

Hvis du har en anden iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, kan du prøve at indstille iCloud med dit Apple-id på denne enhed. Log ind med dit Apple-id, og følg derefter vejledningen på skærmen for at komme i gang med at bruge iCloud.

Eller hvis du allerede har oprettet et Apple-id til brug med iCloud, skal du logge ind med dette Apple-idlogge ind med dette Apple-id

Hvis du stadig har brug for hjælp

Hvis du stadig har brug for at indstille iCloud med dette Apple-id, skal du kontakte Apple-support for at få hjælp.

Dit Apple-id Du logger på alle Apple-tjenester med dette Apple-id og den tilhørende adgangskode.