Skift opdateringshastighed på din 16" MacBook Pro-skærm

Du kan skifte mellem opdateringshastigheder på Retina-skærmen på din MacBook Pro (16", 2019).

Til professionelle opgaver som f.eks. videoredigering kan du indstille opdateringshastigheden på din skærm, så den svarer til billedfrekvensen på den video, du redigerer eller ser.

Tilgængelige opdateringshastigheder

Du kan skifte mellem disse opdateringshastigheder på din Retina-skærm:

• 60 Hz
  • 59,94 Hz
  • 50 Hz
  • 48 Hz
  • 47,95 Hz

Skift opdateringshastighed

Vælg en opdateringshastighed, der passer med indholdets billedfrekvens. Hvis det indhold, du ser, f.eks. er 24 billeder pr. sekund, skal du vælge en opdateringshastighed på 48 Hz.

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Skærme.
  2. Hold Alternativ-tasten nede, og vælg knappen Skaleret. Menuen for opdateringshastigheder vises.
  3. Klik på lokalmenuen Opdateringsfrekvens, og vælg en opdateringshastighed.

Når du er færdig med at se eller redigere videoindholdet, kan det være en god ide at ændre opdateringshastigheden tilbage til standarden på 60 Hz.