Skift opdateringsfrekvenserne på 16" MacBook Pro eller Apple Pro Display XDR

Du kan skifte mellem opdateringsfrekvenser på MacBook Pro (16", 2019) eller Pro Display XDR.

Til professionelle opgaver som f.eks. videoredigering kan du indstille opdateringsfrekvensen på din skærm, så den svarer til billedfrekvensen på den video, du redigerer eller ser.

Tilgængelige opdateringsfrekevenser

Du kan skifte mellem disse opdateringsfrekvenser på din Retina-skærm:

• 60 Hz
  • 59,94 Hz
  • 50 Hz
  • 48 Hz
  • 47,95 Hz

Skift opdateringsfrekvens

Vælg en opdateringsfrekvens, der passer med indholdets billedfrekvens. Hvis det indhold, du ser, f.eks. er 24 billeder pr. sekund, skal du vælge en opdateringsfrekvens på 48 Hz.

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Skærme.
  2. Hold Alternativ-tasten nede, og vælg knappen Skaleret. Menuen for opdateringsfrekvenser vises.
  3. Klik på lokalmenuen Opdateringsfrekvens, og vælg en opdateringsfrekvens.

Når du er færdig med at se eller redigere videoindholdet, kan det være en god ide at ændre opdateringsfrekvensen tilbage til standarden på 60 Hz for at sikre problemfri ydeevne i macOS, f.eks. når du minimerer et vindue.