Oplysninger om nedlukning af Min fotostream

Min fotostream lukkede den 26. juli 2023. Hvis du allerede har iCloud-fotos aktiveret på alle dine enheder, behøver du ikke at gøre andet – dine billeder er allerede overført til og gemt i iCloud.

Min fotostream lukkede den 26. juli 2023. Indholdet i denne artikel er kun til reference.

Hvad er Min fotostream?

Min fotostream er en iCloud-tjeneste, der oprindeligt blev lanceret i 2011. Den overfører midlertidigt de billeder, du tager på én enhed, så du kan se dem på enhver anden enhed med Min fotostream aktiveret og importere dem til dit bibliotek på den enhed, hvis du vil. Billeder forbliver i Min fotostream i 30 dage – op til 1.000 billeder på et givet tidspunkt – og slettes derefter automatisk fra iCloud.

Min fotostream er planlagt til at lukke ned den 26. juli 2023. Som et led i denne overgang ophører overførsel af nye fotos til Min fotostream fra dine enheder en måned før, den 26. juni 2023. Fotos, som overføres til tjenesten før denne dato, bliver i iCloud i 30 dage fra overførselsdatoen og er tilgængelige for alle dine enheder, hvor Min fotostream i øjeblikket er aktiveret. Efter den 26. juli 2023 vil der ikke være fotos tilbage i Min fotostream, og tjenesten lukkes ned.

Min fotostream er en separat tjeneste fra iCloud-fotos. Fremadrettet er iCloud-fotos den bedste måde at holde fotos og videoer opdateret på alle dine enheder og sikkert gemt i iCloud. Hvis du allerede har iCloud-fotos aktiveret på alle dine enheder, behøver du ikke at gøre andet – dine billeder er allerede overført til og gemt i iCloud.

Hvorfor har du modtaget denne e-mail?

Selvom Min fotostream måske ikke lyder bekendt, har du muligvis brugt denne tjeneste tidligere, eller den er muligvis engang automatisk blevet aktiveret for din konto. Hvis du i øjeblikket bruger iCloud-fotos, kan du muligvis ikke se Min fotostream i dine enhedsindstillinger. Brug nedenstående trin til at kontrollere det.

Hvad skal du gøre?

Tjek, om du bruger iCloud-fotos på alle dine enheder. Hvis du ikke bruger iCloud-fotos, kan du gemme billeder i øjeblikket i Min fotostream på din enhed. For at holde dine billeder synkroniseret på tværs af dine enheder kan du slå iCloud-fotos til.

Tjek, om du bruger iCloud-fotos

• På iPhone eller iPad: Gå til Indstillinger > dit navn > iCloud. Kontroller, om der står "Til" ud for Fotos på alle dine enheder.
  • På din Mac skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger, klikke på dit navn og derefter klikke på iCloud. Kontroller, om der står "Til" ud for Fotos på alle dine enheder.

Sådan gør du, hvis du ikke bruger iCloud-fotos

Fotos i Min fotostream er allerede gemt på mindst én af dine enheder, så du vil ikke miste fotos som en del af denne proces, så længe du har enheden med de originale fotos. Hvis du skal bruge et foto, der ikke allerede er i dit bibliotek på en bestemt iPhone eller iPad, skal du sørge for at gemme det i dit bibliotek på den pågældende enhed. Eller du kan indstille iCloud-fotos.

Gem billeder i øjeblikket i Min fotostream på din iPhone eller iPad

1. Åbn Fotos, og tryk på Album.
  2. Tryk på Min fotostream > Vælg.
  3. Tryk på de fotos, du vil gemme, og tryk derefter på knappen Del  > Gem billede.

På en Mac importeres dine Min fotostream-billeder automatisk til dit bibliotek.

Indstil iCloud-fotos

Du kan slå iCloud-fotos til på enhver iPhone med iOS 8.3 eller en nyere version, iPad med iPadOS 8.3 eller en nyere version eller Mac med OS X Yosemite eller en nyere version. Derefter kan du se dine fotos og videoer i appen Fotos på din iPhone, iPad, Mac, Apple TV, iCloud.com og endda synkronisere dem til en Windows-pc ved hjælp af iCloud til Windows.

Læs om, hvordan du indstiller iCloud-fotos på alle dine enheder