Safari-søgning og anonymitet

Safari-søgning er designet til at beskytte dine oplysninger og give dig mulighed for at vælge, hvad du deler.

Siri analyserer, hvordan du bruger din enhed og dine apps, for at give personlige forslag og bedre søgeresultater ved hjælp af lokal behandling på enheden, og synkroniserer på tværs af dine enheder med kryptering fra start til slut ved hjælp af iCloud

Siri bruger lokal behandling på enheden til at lære, hvordan du bruger dine enheder og programmer, for at gøre din oplevelse personlig. Ved hjælp af oplysninger, som opbevares på din enhed, f.eks. Safari-søgehistorik, e-mails, beskeder, notifikationer og kontakter samt oplysninger, som andre installerede apps donerede eller bidrog med, kan Siri foreslå genveje og give forslag på siden til delinger, i søgninger, kalender, Slå op, Safari, apps m.m. Forslag kan bruges til at tilpasse Apple-tjenester, men de gemmes ikke på Apple-servere og deles ikke med andre programmer fra tredjeparter. Når du afvikler en genvej foreslået af Siri, er du underlagt vilkårene og betingelserne samt anonymitetspolitikken for appen.

Siri bruger iCloud til at synkronisere tilpasning på alle dine Apple-enheder ved hjælp af kryptering fra start til slut.

Nogle oplysninger sendes til Apple og forbindes ikke med dig for at gøre forslag og søgeresultater mere relevante

Når du bruger Siri-forslag eller Slå op eller skriver noget i Søg, Spotlight, Safari-søgning eller søger i #billeder i Beskeder, kan du ikke identificeres vha. nogen af de oplysninger, der sendes til Apple, og de er tilknyttet et vilkårligt, enhedsgenereret id, der kun er gældende i 15 minutter. Din enhed kan sende oplysninger såsom lokalitet, interessante emner (f.eks. madlavning eller basketball), dine søgninger, forslag, som du har valgt, apps, som du bruger, og relaterede enhedsbrugsdata til Apple. Disse oplysninger indeholder ikke søgeresultater, som viser filer eller indhold på din enhed. Hvis du abonnerer på musik- eller videotjenester, vil navnene på disse tjenester og abonnementstypen muligvis blive sendt til Apple. Dit kontonavn, -nummer og din adgangskode sendes ikke til Apple.

Disse oplysninger bruges til at behandle din anmodning og give mere relevante forslag og søgeresultater og er ikke knyttet til dit Apple-id, din e-mailadresse eller andre data, Apple kan have fra din brug af andre Apple-tjenester.

Samlede oplysninger kan blive brugt til at forbedre andre Apple-produkter og -tjenester. Almindelige søgninger kan blive delt med et internetsøgeprogram for at forbedre søgeresultater.

Søgeprogramforslag i Safari

Safari har et enkelt søgefelt til søgninger og webadresser, så du kan søge på nettet fra et samlet sted. Når Søgeprogramforslag er slået til, vil Safari spørge din valgte søgemaskine om forslag baseret på det, du indtaster.

Forudindlæs Tophit i Safari

Når Forudindlæs Tophit er slået til, begynder Safari at indlæse websiden i baggrunden, så snart Safari har fundet et tophit baseret på dine bogmærker og din søgehistorik. Hvis du slår denne funktion fra, indlæses websiden som normalt.

Du har valget og kontrollen

Hvis du ikke ønsker, at Siri-forslag skal sende dine oplysninger til Apple, kan du slå Siri-forslag fra i Søgning og Siri-forslag i Slå op ved at gå til Indstillinger > Siri & søgning. Gå til Indstillinger > Safari og tryk for at slå Safari-forslag fra.

Du kan se og kontrollere hele listen med funktioner, som Siri gør personlige, og apps, som Siri foreslår genveje for, i Indstillinger > Siri & søgning. Du kan forhindre apps i at bidrage med oplysninger for at gøre Siri personlig ved at gå til > Indstillinger > Siri & søgning, trykke på appnavnet og derefter trykke for at slå Lær af denne app fra Du kan forhindre appklip i at bidrage med oplysninger for at gøre Siri personlig ved at gå til > Indstillinger > Siri & søgning > Appklip og trykke for at slå Lær af appklip fra. Du kan også styre, om Siri skal sende dig forslag på den låste skærm for hver app ved at gå til Indstillinger > Siri & søgning og trykke for at slå Forslag på låst skærm fra.

Du kan deaktivere Lokalitetstjenester for Siri-forslag i Søg ved at gå til Indstillinger > Anonymitet > Lokalitetstjenester > Systemtjenester og trykke på Lokalitetsbaserede forslag for at slå Lokalitetstjenester fra. Hvis du slår Lokalitetstjenester fra på din enhed, sendes din lokalitet ikke til Apple. Apple bruger muligvis IP-adressen til din internetforbindelse for at få din omtrentlige lokalitet ved at matche den med et geografisk område for at kunne levere relevante forslag.

Hvis du ikke vil have, at Siri-personliggørelsen bliver synkroniseret på alle dine enheder, kan du slå Siri fra ved at gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud og trykke for at slå Siri fra.

Når du bruger Siri-forslag og -søgning, erklærer du dig enig i, at Apple og dets datterselskaber og repræsentanter overfører, indsamler, vedligeholder, behandler og bruger disse oplysninger. Oplysninger indsamlet af Apple vil altid blive behandlet i overensstemmelse med Apples anonymitetspolitik, som kan læses på www.apple.com/privacy.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.