Hvis dine mærker, organisationer eller oplæg mangler i Apple Configurator

Opdater til Apple Configurator, hvis du vil gendanne dine manglende indstillinger.

Hvis du ikke kan finde dine mærker, organisationer eller oplæg efter opdatering til Apple Configurator 2.11, skal du opdatere til Apple Configurator 2.11.1 for at gendanne dine manglende indstillinger.

Når du har opdateret, vil alle mærker, organisationer eller oplæg, du har arkiveret i Apple Configurator 2.10 eller tidligere, blive gendannet.